23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νέο πρόγραμμα Car Leasing

Ειδήσεις Ελλάδα

Το νέο πρόγραμμα λειτουργικής μίσθωσης Volvo Car Leasing ανακοινώθηκε πρόσφατα από την Volvo Car Hellas, εστιάζοντας στη δημιουργία μιας pio εύκολης και απροβλημάτιστης εμπειρίας οδήγησης για τους πελάτες της.

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και ιδιώτες, προσφέροντας ευέλικτες λύσεις μέσω της λειτουργικής μίσθωσης. Οι βασικές χαρακτηριστικές του προγράμματος περιλαμβάνουν:

Μηδενική Προκαταβολή: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απολαύσουν το πρόγραμμα χωρίς την ανάγκη για προκαταβολή.

Σταθερό Μηνιαίο Μίσθωμα: Παρέχεται ένα σταθερό μηνιαίο μίσθωμα για ένα διάστημα 36 έως 60 μηνών.

Ευελιξία στην Επιλογή Μοντέλου: Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε μοντέλο Volvo ταιριάζει στις προτιμήσεις τους.

Υπηρεσίες Συνοδείας: Περιλαμβάνει υπηρεσίες συμβουλευτικού χαρακτήρα για τη βέλτιστη διαχείριση του στόλου.

Η συνεργασία της Volvo Car Hellas με την ALD Automotive, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών μίσθωσης παγκοσμίως, εξασφαλίζει πολυεπίπεδη προστασία για τους πελάτες.

Οι καλύψεις περιλαμβάνουν μικτή ασφάλιση του αυτοκινήτου, συντήρηση και αλλαγή ελαστικών στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Volvo, οδική βοήθεια Volvo Assistance, καθώς και αντικατάσταση οχήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα λειτουργικής μίσθωσης Volvo Car Leasing, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τους Επίσημους Διανομείς Volvo.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό