17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Νέντοβιτς: «Οι επαφές του Φαλ με τους αντιπάλους του δεν σφυρίζονται»!

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς αναφέρθηκε στην ήττα του Ερυθρού Αστέρα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, σχολιάζοντας την άμυνα του Μουσταφά Φαλ.

Ο Ερυθρός Αστέρας ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 9η αγωνιστική της EuroLeague, στο παιχνίδι όπου ο Άλεκ Πίτερς και ο Μουσταφά Φαλ ήταν κομβικοί απέναντι στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Νεμάνια Νέντοβιτς μίλησε στο basketnews, σχολιάζοντας αρχικά την άμυνα του Μουσταφά Φαλ: «Ήταν δύσκολα. Είναι πολύ ψηλός και πολύ ευκίνητος και του επιτρέπουν την επαφή. Οι επαφές που έχει με τους αντιπάλους δε σφυρίζονται γιατί όλοι περιμένουν να σου μπλοκάρει το σουτ. Οπότε κανείς δεν ασχολείται με τις επαφές. Όταν προσπαθείς να κάνεις μπάσιμο κοντά του πάντα θα σε τραβήξει και θα σε σπρώξει έστω και λίγο. Κανείς όμως δεν το βλέπει γιατί όλοι κοιτούν ψηλά. Για αυτό και εγώ θύμωσα λίγο με την κατάσταση, αλλά στο τέλος δε μπορείς να κάνεις κάτι».

Ο Σέρβος γκαρντ αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό και τον άλλοτε συμπαίκτη του στον Ερυθρό Αστέρα, Λούκα Βιλντόζα, τονίζοντας: «Πάντα κάτι καινούριο χρειάζεται χρόνο. Είδα κάποια παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Έχει ένα πολύ δυνατό ρόστερ και είμαι πολύ χαρούμενος που ο Μήτογλου επέστρεψε και παίζει εξαιρετικά. Ο Λούκα είναι ακόμα λίγο πίσω αλλά έχει χρόνο για να βρει τον εαυτό του. Όταν έμαθα για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό του είπα ότι θα είναι πολύ ικανοποιημένος από την Αθήνα και θα τον αγαπήσουν πάρα πολύ οι φίλοι του Παναθηναϊκού».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό