16.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Νέες προσαρμόσιμες All-In-One οθόνες στην ISE 2024

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ViewSonic Corp. παρουσιάζει στην Integrated Systems Europe (ISE) 2024 τη νέα σειρά LDC, μία προσθήκη προσαρμόσιμων οθονών στις προηγμένες λύσεις απεικόνισης All-in-one LED, σηματοδοτώντας μία σημαντική επανάσταση στη σχεδίαση προϊόντων με τεχνολογία LED και ταυτόχρονα την επέκταση των διαθέσιμων μοντέλων της εταιρείας. Οι νέες, προσαρμόσιμες οθόνες της ViewSonic συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα των παραδοσιακών και των All-in-one LED οθονών, καθιστώντας πιο εύκολη τη δημιουργία μεγάλων, ολοζώντανων εικόνων που θα είναι κατάλληλες για εταιρικούς, εμπορικούς και δημόσιους χώρους.

Επεκτείνοντας την ευελιξία στις οθόνες All-in-One LED εσωτερικού χώρου

Οι οθόνες LCD χρησιμοποιούνται συχνά για μεγάλες παρουσιάσεις, προσφέροντας μέση οπτική απόδοση και προκαθορισμένο μέγεθος, το οποίο περιορίζει την προσαρμοστικότητα και την ευελιξία που απαιτούνται σε διαφορετικούς χώρους. Τα παραδοσιακά LED walls προσφέρουν μεν ζωντανή απεικόνιση σε προσαρμόσιμα μεγέθη, παρουσιάζουν όμως το πρόβλημα των πολύπλοκων διαδικασιών εγκατάστασης, που συχνά απαιτούν πολλαπλές διαμορφώσεις. Από την άλλη πλευρά, οι οθόνες All-in-One LED αντιμετωπίζουν την πολυπλοκότητα της εγκατάστασης και προσφέρουν σχεδίαση ενσωμάτωσης, όμως διατίθενται σε συγκεκριμένα μεγέθη.

Η νέα σειρά LDC της ViewSonic αντιμετωπίζει όλες αυτές τις προκλήσεις, ενώ ανοίγει νέους ορίζοντες στις δυνατότητες των οθονών All-in-One LED, συνδυάζοντας τα πλεονεκτήματα των προσαρμόσιμων μεγεθών και αναλογιών διαστάσεων μέσω βελτιστοποιημένης εγκατάστασης, λειτουργίας και συντήρησης. Η σειρά LDC προσφέρει απαράμιλλη οπτική ποιότητα και ευελιξία σε οποιοδήποτε εταιρικό, εμπορικό, εκπαιδευτικό ή άλλο επαγγελματικό περιβάλλον. Η αρθρωτή της σχεδίαση εξασφαλίζει εύκολη μεταφορά και τοποθέτηση ακόμα και σε ανελκυστήρες, δημιουργώντας μια οθόνη άνω των 100” που προσαρμόζεται σε κάθε χώρο. Επιπλέον, ως οθόνη All-in-One, υποστηρίζει απλή και εύκολη εγκατάσταση, χωρίς να θυσιάζει χώρο για τη στέγαση του συστήματος ελέγχου.

Εκτός από το ευρύ φάσμα εφαρμογών της, η σειρά LDC είναι ιδανική και για τη βελτίωση των χώρων συσκέψεων. Για να το αποδείξει αυτό, η ViewSonic θα παρουσιάσει στην ISE 2024 ένα LED wall 245” και αναλογίας 21:9 από τη σειρά LDC, επιδεικνύοντας έτσι το ιδανικό setup για συνεργασία και επικοινωνία μεγάλων ομάδων, συνδυάζοντάς το με το νέο “Meeting Space Solution for Microsoft Teams Rooms.”

Εξελίσσοντας την αξιοπιστία και την αισθητική

Η ViewSonic επεκτείνει επίσης περαιτέρω τις δυνατότητες των διαθέσιμων προϊόντων της, υιοθετώντας τεχνολογία προστασίας επιφάνειας και ευέλικτο πίνακα ελέγχου στη νέα σειρά LDC αλλά και στη σειρά LDM 2ης γενιάς.

Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας διαχείρισης επιφανειών Glue-on-Board (GOB) ενισχύει την ανθεκτικότητα κάθε οθόνης, παρέχοντας ισχυρή προστασία στις προσκρούσεις, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει δυνατότητες αντοχής στην υγρασία και στη σκόνη. Το αποσπώμενο κιβώτιο ελέγχου συστήματος όχι μόνο επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στο σύστημα ελέγχου, αλλά συμβάλλει επίσης στη μινιμαλιστική αισθητική της οθόνης – με εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση χωρίς πλαίσιο για εντυπωσιακό screen-to-body ratio.

Η αναβαθμισμένη σειρά LDM προσφέρει πλέον επιλογές για μεγαλύτερες οθόνες, έως και 231”, με πρόσθετη λειτουργικότητα, που τις καθιστούν ιδανικές για μεγαλύτερους χώρους, όπως αίθουσες συνεδριάσεων και εκπαιδευτικά περιβάλλοντα. Επιπλέον, οι εύχρηστες λειτουργίες της, όπως οι Picture-by-Picture (PBP) και Picture-in-Picture (PIP), διευκολύνουν την απρόσκοπτη συνεργασία και τις διαδραστικές παρουσιάσεις σε χώρους εργασίας.

Οι επισκέπτες της ISE 2024 θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις καινοτόμες οθόνες All-in-One LED που θα παρουσιάσει η ViewSonic. Παράλληλα με τις νέες σειρές LDC και LDM, θα παρουσιαστεί η αναδιπλούμενη οθόνη LED 135 ιντσών, η οποία θα συνεχίσει να γοητεύει το κοινό με την απαράμιλλη φορητότητα και την ευελιξία της, καθιστώντας την ως μία ιδανική λύση για τον τομέα της φιλοξενίας και όχι μόνο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό