21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Νέα teaser του Radical Project 25 των 850 ίππων

Ειδήσεις Ελλάδα

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Radical Motorsport ξεκίνησε το teasing του Project 25, με τη βρετανική εταιρία να δίνει τώρα μια ακόμα φωτογραφία του αυτοκινήτου, που μας δείχνει το εμπρός μέρος του.
Μια άλλη φωτογραφία μας δείχνει το προσκέφαλο με τα ανάγλυφα νούμερα “25” και την carbon επένδυση της πόρτας, με το νέο supercar να διαθέτει αεροδυναμικό σώμα με μεγάλη πίσω αεροτομή και διαχύτη, ενώ υπάρχουν αεραγωγοί και μπροστά από τα πίσω φτερά.

Το Project 25 δεν θα είναι νόμιμο για χρήση σε δημόσιους δρόμους, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μέσα σε πίστες. Θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή 25 μονάδων, τιμώντας τα 25 χρόνια της Radical Performance. Το αυτοκίνητο θα φορά έναν bi-turbo V6 κινητήρα που θα παράγει 850 άλογα και φέρει αεροδυναμικό σώμα με μεγάλη πίσω αεροτομή και διαχύτη.

Η βρετανική εταιρεία λέει πως το Project 25 αντλεί έμπνευση από το RXC και η παραγωγή του θα ξεκινήσει το τέταρτο τρίμηνο του 2023, ενώ οι πρώτες παραδόσεις έχουν προγραμματιστεί πριν από το τέλος του έτους

Ο CEO της Radical Motorsport, Joe Anwyll, έχει αναφέρει ότι το Project 25 έχει αποκαλυφθεί στους αντιπροσώπους και τους ειδικούς καλεσμένους της μάρκας σε μια κλειστή εκδήλωση στο Las Vegas.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό