15 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νέα HomePod Mini Colors διαθέσιμα στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία

Ειδήσεις Ελλάδα

Διαθέσιμο σε κίτρινο, πορτοκαλί και μπλε έγινε το HomePod mini σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία αρκετές εβδομάδες μετά την κυκλοφορία των νέων χρωμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία και την Ταϊβάν.

Τα νέα χρώματα έχουν όλα καλώδια τροφοδοσίας υφασμένα με ταιριαστά χρώματα, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει ένα λευκό αυτοκόλλητο Apple στο κουτί, μαζί με ένα τροφοδοτικό USB-C 20W. Άλλες αλλαγές, εκτός από τα νέα χρώματα, δεν υπάρχουν στο HomePod mini με την τιμή να παραμένει 149 $ στην Αυστραλία και 159 $ στη Νέα Ζηλανδία, συμπεριλαμβανομένου του φόρου επί των πωλήσεων.

Η Apple λέει ότι τα νέα χρώματα θα κυκλοφορήσουν επίσης στην Αυστρία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ινδία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, και πράγματι ορισμένα από τα ηλεκτρονικά καταστήματα της Apple σε αυτές τις περιοχές δέχονται ήδη παραγγελίες.

Τα νέα χρώματα μπορούν να παραγγελθούν στο Apple.com ή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Apple Store τόσο στην Αυστραλία όσο και στη Νέα Ζηλανδία με εκτιμώμενη διάρκεια αποστολής 1-3 εργάσιμων ημερών. Η παραλαβή από το Apple Store είναι επίσης μια επιλογή στην Αυστραλία, ενώ στην Νέα Ζηλανδία αυτό δεν είναι δυνατό καθώς δε υπάρχουν Apple Store.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό