23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Νέα Galaxy FE Series: Για όλους τους fans και όχι μόνο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Samsung είναι γνωστό πως κάνει το αδύνατον δυνατόν για να έχουν όλοι οι χρήστες και οι fans της, συσκευές με υψηλές επιδόσεις και ποιότητα κατασκευής, δηλαδή συσκευές ναυαρχίδες οι οποίες όμως είναι πιο προσιτές, με την ονομασία FE να μας επισημάνει πως αυτές οι συσκευές μπορούν να διαθέτουν εκπληκτικά τεχνικά χαρακτηριστικά και ταυτόχρονα να είναι προσιτά. Αυτό που κάνει στην ουσία η Samsung, είναι να μαζεύει όλα τα χαρακτηριστικά που κάνουν τις high-end συσκευές να ξεχωρίζουν, και να τα ενσωματώνει σε συσκευές με χαμηλότερη τιμή χωρίς όμως να γίνεται μείωση στην ποιότητα κατασκευής και τις επιδόσεις.

Για τη φετινή χρονιά ο Κορεατικός κολοσσός μας ετοίμασε τη νέα FE σειρά, που περιλαμβάνει το Galaxy S23 FE, το Galaxy Tab S9 FE και τα ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds FE, φέρνοντας νέο σχεδιασμό, φωτογραφικές και λήψης που ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους, υψηλές επιδόσεις, καθαρό ήχο και άλλα πολλά.

Galaxy S23 FE: Μια επική εμπειρία ξεκινά

Το Galaxy S23 FE στο σύνολό του αποτελεί μια ναυαρχίδα με οθόνη 6.4” τεχνολογίας Dynamic AMOLED 2X με ανάλυση Full HD+ και ρυθμό ανανέωσης που φτάνει τα 120Hz και το οπτικό αποτέλεσμα ξεχωρίζει για τις λεπτομέρειες και τα χρώματα. Τόσο το μπροστινό όσο και το πίσω γυαλί είναι Corning Gorilla Glass 5, ενώ στο εσωτερικό της συσκευής θα βρούμε τον επεξεργαστή Exynos 2200, ο οποίος συνοδεύεται από 8GB RAM και επιλογές για αποθηκευτικό χώρο 128GB ή 256GB, με την τροφοδοσία να την αναλαμβάνει η μπαταρία των 4500mAh, η οποία με μισή ώρα φόρτισης φορτίζει στο 50% αφού χρησιμοποιήσουμε φορτιστή των 25W.

Τα οπτικά μέρη στο πίσω μέρος της συσκευής, η οποία τρέχει Android 13 με One UI 5.1, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, και το nightography να κάνει τις βραδινές λήψεις να μοιάζουν με τη μέρα, ανεβάζοντας τον πήχη της ποιότητας σε υψηλά επίπεδα. Το τριπλό σετ της κάμερας απαρτίζεται από την κύρια κάμερα των 50MP με OIS, την υπερευρυγώνια των 12MP αλλά και την κάμερα τηλεφακού των 8MP με τριπλό οπτικό zoom, ενώ στη μπροστινή πλευρά, θα βρούμε τη selfie κάμερα των 10MP για φωτογραφήσεις και υψηλής ευκρίνειας.

Galaxy Tab S9 FE: Μεγάλη οθόνη και υψηλές επιδόσεις

Το Galaxy Tab S9 FE είναι το tablet της Samsung που είναι εφοδιασμένο με τεχνικά χαρακτηριστικά που όχι μόνο ξεχωρίζει αλλά θα κερδίσει ακόμα και τους απαιτητικούς χρήστες και φίλους της εταιρείας, με την εμφάνισή του να είναι από τα πρώτα χαρακτηριστικά που τραβούν τα βλέμματα. Είναι διαθέσιμο σε 3 διαφορετικά χρώματα αλλά και δύο μεγέθη οθόνης, στις 10.9 και 12.4 ίντσες, για να εξυπηρετεί διάφορες πιθανές μας ανάγκες.

Η οθόνη που ξεχωρίζει για τα χρώματα που απεικονίζει και την καθαρότητά της, διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 90Hz και λειτουργία για τη μείωση του μπλε φωτός που επιβαρύνει τα μάτια μας. Στο εσωτερικό θα βρούμε τον επεξεργαστή Samsung Exynos 1380 που αναλαμβάνει τη διαχείριση των εργασιών μας για όσο χρησιμοποιούμε το tablet με σκοπό την ορθή κατανάλωση ενέργειας που παρέχει η μπαταρία των 8000 και 10090mAh. Επιπλέον, διαθέτει πιστοποίηση IP68 για ανθεκτικότητα σε σκόνη** και γλυκό* νερό. Όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο, το Galaxy Tab S9 FE προσφέρεται με επιλογή για 128GB ή 256GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, για να μπορέσουμε να χωρέσουμε όλα μας τα αρχεία, οπουδήποτε και αν χρειάζεται να μεταβούμε.

Έχουμε να κάνουμε με ένα tablet πολυχρηστικό, κάτι το οποίο ενισχύει και η χρήση του S Pen για οποιαδήποτε ενέργεια το χρειαστούμε, το οποίο περιλαμβάνεται στην αρχική συσκευασία και τους χρήστες να έχουν στα χέρια τους ένα ισχυρό και ποιοτικό πολυεργαλείο ικανό για να ικανοποιήσει ακόμα και απαιτητικούς χρήστες.

Galaxy Buds FE με πλούσιο ήχο και ANC

Ποιός δε θα ήθελε ασύρματα ακουστικά σχεδιασμένα για να κάθονται στα αυτιά χωρίς να κουράζουν ενώ την ίδια στιγμή αποδίδουν πλούσιο ήχο και μείωση του εξωτερικού θορύβου. Η Samsung το καταφέρνει αυτό με τα Galaxy Buds FE τα οποία διαμορφώνουν μια ακουστική εμπειρία στους χρήστες, με εργονομικό σχεδιασμό, για να είναι κάθε μας στιγμή ξεχωριστή.

Ο σχεδιασμός τους είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να μη βγαίνουν από τα αυτιά μας και να μη μας κουράζουν κατά τη χρήση τους, ενώ ταυτόχρονα μπορούμε να χειριστούμε τη λειτουργία της μουσικής αλλά και την ένταση του ήχου με απλά πατήματα στην επιφάνειά τους. Με τη λειτουργία ANC (Active Noise Cancellation), οι εξωτερικοί θόρυβοι μειώνονται και μπορούμε όχι μόνο να απολαύσουμε τη μουσική μας αλλά και να μιλάμε τηλεφωνικά χωρίς διακοπή από κάποιον αναπάντεχο και ενοχλητικό θόρυβο.

Το μπάσο είναι πραγματικά δυνατό κατά την ακρόαση της μουσικής και σε συνδυασμό με το βαθύ ήχο που αποδίδουν τα Galaxy Buds FE, τα κάνουν αυτόματα ένα must για όσους επιθυμούν ακουστικά για να απολαμβάνουν τη μουσική τους και όχι μόνο.

Αυτό που καταφέρνει για άλλη μια φορά η Samsung με τα νέα Galaxy FE Series, είναι να αποδείξει πως μια σειρά συσκευών που συνδυάζει τεχνικά χαρακτηριστικά μέσα από την τεχνογνωσία και εμπειρία της, προσφέρει και μια εμπειρία χρήσης που μπορούν οι χρήστες να απολαμβάνουν χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα.

Διαφημιστική καταχώρηση της Samsung Electronics Ελλάς Μ.Α.ΕΒρείτε τη νέα σειρά FE στο Samsung.com/gr με δωρεάν Standard Παράδοση και πληρωμή με έως 36 άτοκες δόσεις

*Το Galaxy Tab S9 FE, το Tab S9 FE+ και το S Pen που περιλαμβάνεται στη συσκευασία διαθέτουν πιστοποίηση IP68. Βασίζεται σε συνθήκες εργαστηριακής δοκιμής βύθισης σε γλυκό νερό, σε βάθος έως 1,5 μέτρο, για έως και 30 λεπτά. Δεν συνιστάται για χρήση στην παραλία ή στην πισίνα. Η ανθεκτικότητα της συσκευής στο γλυκό νερό και τη σκόνη δεν είναι μόνιμη και μπορεί να μειωθεί με την πάροδο του χρόνου λόγω της κανονικής φθοράς.**Η πιστοποίηση ανθεκτικότητας στη σκόνη βασίζεται σε συνθήκες εργαστηριακής δοκιμής από τρίτο μέρος: 2kg σκόνης ταλκ (μεγ. διάμετρος 0,05mm) ανά κυβικό μέτρο σκορπίστηκαν σε έναν θάλαμο δοκιμών που περιέβαλλε τη συσκευή (η πίεση του αέρα μέσα στη συσκευή διατηρήθηκε κάτω από τον περιβάλλοντα αέρα) για 2 ώρες. Πιστοποίηση IP6X. Η ανθεκτικότητα στη σκόνη ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τις συνθήκες χρήσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό