17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νέα φωτογραφία του Μπρους Γουίλις με τη Ντέμι Μουρ στα γενέθλια της κόρης τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ντέμι Μουρ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με την ίδια, την κόρη της και τον πατέρα της, Bruce Willis, για να γιορτάσουν τα 30ά γενέθλια της Tallulah.

«Δίνουμε την αγάπη μας στην @buuski μας σήμερα για τα 30α γενέθλιά της», έγραψε στην ανάρτησή της η ηθοποιός, η οποία παντρεύτηκε τον Bruce Willis το 1987 και χώρισαν το 2000.

Η Ντέμι Μουρ και ο διάσημος ηθοποιός έχουν ακόμη δύο κόρες, τη Scout, 32 ετών, και τη Rumer, 35 χρόνων. Μάλιστα, η Rumer τους έκανε παππούδες πρώτη φορά πριν από λίγους μήνες.

Η ανάρτηση της Μουρ ήρθε μετά την ενημέρωσή της για την υγεία του Bruce, ο οποίος πάσχει από μετωποκροταφική άνοια (FTD).

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο «Good Morning America» η ηθοποιός δήλωσε: «Ο Bruce είναι ένας από τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ. Νομίζω ότι δεδομένων των συνθηκών, τα πάει πολύ καλά. Αυτό που θα μοιραστώ, είναι αυτό που λέω στα παιδιά μου, δηλαδή, είναι σημαντικό να βλέπουμε τους ανθρώπους εκεί που είναι και όχι εκεί που θα θέλαμε να είναι. Υπάρχει μεγάλη ομορφιά, γλυκύτητα, αγάπη και χαρά σε αυτό».

Η Μουρ είπε ότι έμαθε να «δέχεται τη χαρά και την αγάπη» για το ποιος είναι τώρα ο Μπρους, αντί να θρηνεί για το πώς η κατάστασή του τον άλλαξε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό