16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νέα Σελήνη στην Παρθένο: Η λογική δεν είναι το φάρμακο!

Ειδήσεις Ελλάδα

Πραγματοποιείται στις 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 4:40πμ στις 21ο 58΄της Παρθένου

Θα επηρεάσει τα ζώδια του Μεταβλητού σταυρού, δηλαδή, Διδύμους, Παρθένο, Τοξότη και Ιχθύς, ειδικά αυτούς που έχουν γεννηθεί στην αρχή του τρίτου δεκαημέρου αυτών των ζωδίων ή έχουν Σελήνη, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα κοντά στην 22η μοίρα των Μεταβλητών.

Στην πρώτη αστρική της εκδοχή, θα επηρεάσει αυτούς που έχουν γεννηθεί από τα μέσα έως το τέλος του τρίτου δεκαημέρου των ζωδίων του Σταθερού σταυρού.

Αυτή η Νέα Σελήνη θα είναι ακόμη περισσότερο σημαντική, αν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες και ταυτόχρονα έχεις γεννηθεί τις χρονιές 1936, 1951, 1952, 1955, 1971, 1974, 1999 και 2002.

Στη δεύτερη αστρική της εκδοχή θα επηρεάσει το τέλος του πρώτου και την αρχή του δεύτερου δεκαημέρου του Μεταβλητού σταυρού. Σε αυτήν την περίπτωση, έχουμε μια δυσαρμονική εμπλοκή της Νέας Σελήνης με Άρη, Κρόνο και Ουρανό που… μυρίζει μπαρούτι, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στην Παρθένο ή στους Ιχθύς. Το ίδιο ισχύει και αν είσαι Δίδυμος-Τοξότης, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, αν αντέξεις τους κραδασμούς και αποφύγεις τις αυτόματες και απερίσκεπτες αντιδράσεις, έχεις τη δυνατότητα να τιθασεύσεις και να αξιοποιήσεις υπέρ σου όλο αυτό το δυναμικό. Το «κλειδί» είναι να καταφέρεις να δεις και κατόπιν να δείξεις την απαραίτητη γενναιότητα, για να αποδεχτείς την πραγματική αιτία της αντίδρασής σου και να μην κρυφτείς πίσω από το «δίκιο» σου, εξ αιτίας της αφορμής που την προκάλεσε!

Αυτή η Νέα Σελήνη έχει άμεση σχέση με την Πανσέληνο που προηγήθηκε πάλι στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων. Ουσιαστικά έρχεται ως εξέλιξη των θεμάτων που πραγματεύτηκε η Πανσέληνος και -γιατί όχι;- να δώσει και ευκαιρίες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό