21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νέα Δημοκρατία: Κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υποκινεί επεισόδια στις παρελάσεις

Ειδήσεις Ελλάδα

Για «χυδαία εργαλειοποίηση του δυστυχήματος των Τεμπών» από τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας «τα υπόγεια της Κουμουνδούρου» για τη δημιουργία «νέων ‘αγανακτισμένων’ και μπαχαλοποίησης» πριν από τις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Από την Πειραιώς επισημαίνεται ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έχει «την απόλυτη ευθύνη» αν τυχόν συμβούν επεισόδια στις παρελάσεις της ερχόμενης Δευτέρας, προτρέποντας τους πολίτες να μην ακολουθήσουν τις «ίδιες καταδικασμένες συνταγές».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ ανέφερε συνολικά:

«Ο μηχανισμός των υπογείων της Κουμουνδούρου υποκινεί με κάθε τρόπο σε επεισόδια εν όψει των παρελάσεων της 25ης Μαρτίου.

Είναι ξεκάθαρο και συνάμα θλιβερό, ότι το μόνο αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η χυδαία εργαλειοποίηση του δυστυχήματος των Τεμπών. Παίζουν τα ρέστα τους στη δημιουργία νέων «αγανακτισμένων» και μπαχαλοποίησης.

Οι δεκαετίες και οι ηγεσίες τους αλλάζουν, αλλά επιμένουν στις ίδιες καταδικασμένες συνταγές. Οι πολίτες έχουν και γνώση και μνήμη και δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουν. Για ό,τι συμβεί έχουν την απόλυτη πολιτική ευθύνη».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό