21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Νέα απώλεια για τη Μίλαν στο Καμπιονάτο

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πρωταθλήτρια Μίλαν αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 στο «Σαν Σίρο» με τη Σαλερνιτάνα, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής στη Serie A και στην τρίτη συνεχή αναμέτρηση που οι «Ροσονέρι» έμειναν χωρίς νίκη, σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Μίλαν προηγήθηκε 1-0 στο 45΄+1 με κεφαλιά του Ολιβιέ Ζιρού από κόρνερ του μέσου Ισμαέλ Μπενασέρ, που άφησε… ακίνητο τον τερματοφύλακα της Σαλερνιτάνα, Γκιγιέρμο Οτσόα.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 61ο λεπτό με τον (αμαρκάριστο) Μπουλαγιέ Ντία, τον οποίο βρήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή ο συμπαίκτης του Ντομαγκόι Μπράνταριτς.

Η Μίλαν θέλησε απεγνωσμένα να ανακτήσει το προβάδισμα, αλλά παρά το πλεονέκτημά της στην κατοχή και τις ευκαιρίες, από τον αμυντικό Αλεσάντρο Φλορέντσι και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, δεν μπόρεσε να αλλάξει τα δεδομένα.

Οι Λομβαρδοί είναι τέταρτοι στη βαθμολογία με 48 βαθμούς, έναν πίσω από την τρίτη Λάτσιο, δύο από την δεύτερη Ίντερ και 20 πίσω από το ακλόνητο φαβορί για το «Σκουντέτο», Νάπολι.

Η Σαλερντιτάνα είναι 16η με 26 βαθμούς, καθώς πρόσθεσε έναν πολύτιμο πολύτιμο στη συγκομιδή της αυξάνοντας την απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού στους 7 βαθμούς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό