21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νάσος Ηλιόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η εναλλακτική αξιόπιστη λύση

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι ο στρατηγικός σας αντίπαλος, η φωνή των πολλών, η εναλλακτική αξιόπιστη λύση», διαμήνυσε στο κυβερνών κόμμα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νάσος Ηλιόπουλος, στο πλαίσιο της συζήτησης επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Η πρώτη καινοτομία του πολυεπίπεδου εκσυγχρονισμού του κ. Μητσοτάκη είναι ότι για πρώτη φορά ακούμε προσωπικές απόψεις υπουργών σε επίπεδο προγραμματικών δηλώσεων κυβέρνησης. Δεν το έχουμε ξανακούσει αυτό και αναφέρομαι στο φάουλ του κ. Φλωρίδη ο οποίος παραδέχτηκε ότι είναι αδιανόητο να υπάρχει ασυλία στα τραπεζικά στελέχη, είπε ο κ. Ηλιόπουλος. Επέκρινε επίσης τη ρητορική της ΝΔ για τοξικότητα και διχαστικό λόγο: «Δεν υπάρχει πιο χυδαία πολιτική παρέμβαση από το: «Ανταλλάξατε τις συντάξεις με τη Μακεδονία». Λέγατε προεκλογικά πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι εθνική εξαίρεση, είχατε γυρίσει στο ΄50, επαναφέρατε το δίπολο «εθνικόφρονες – μιάσματα»» είπε χαρακτηριστικά. Όπως είπε ο βουλευτής Α’ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «έχετε φροντίσει να κανονικοποιήσετε την άκρα δεξιά, να είστε χορηγός της όλο το προηγούμενο διάστημα, γι’ αυτό δεν λέτε κουβέντα κατά των ακραίων φωνών που μπήκαν στο κοινοβούλιο».

Τέλος, είπε ότι «για την υπεράσπιση της δημόσιας υγείας, της δημόσιας υγείας, γα την υπεράσπιση ενός διαφορετικού παραγωγικού μοντέλου, που θα στηρίζει τις δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας κι όχι τα παρασιτικά δίκτυα, θα μας βρείτε απέναντι. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είναι ο στρατηγικός σας αντίπαλος, η φωνή των πολλών, η εναλλακτική αξιόπιστη λύση».-

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό