17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Μπράβο γιατί είχες την “μαγκιά” να κλείσεις τ’ αυτιά σε όσα λέγονται»

Ειδήσεις Ελλάδα

Η γνωστή ηθοποιός άφησε σαφή υπονοούμενα για το «σύστημα» και τα μέσα που χρησιμοποιούν κάποιοι συνάδελφοι της στον χώρο

Τη δική της τοποθέτηση για τον Σταμάτη Γαρδέλη και την περιπέτεια που περνάει το τελευταίο διάστημα με τα οικονομικά και την ψυχική του υγεία έκανε η Καίτη Φίνου.

Η γνωστή ηθοποιός, που έχει συνεργαστεί στενά με τον συγκεκριμένο τη δεκαετία του ’80, ξέσπασε δύο φορές μέσω Instagram το μεσημέρι της Τρίτης (21/11), αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για το «σύστημα» και τα μέσα που χρησιμοποιούν κάποιοι συνάδελφοι της στον χώρο.

«Μπράβο Σταμάτη. Και το λέω γιατί είχες την «μαγκιά» να κλείσεις τ’ αυτιά σε όσα λέγονται περί ψυχιάτρων, τρελοκομείων και να πας μόνος σου να νοσηλευτείς για να προστατέψεις την ψυχική σου υγεία. Σε περιμένουμε να επιστρέψεις… Υπάρχουν πολλοί εδώ έξω που σε περιμένουν με πολλή αγάπη!», έγραψε αρχικά στο πρώτο της story η Καίτη Φίνου.

Λίγες ώρες μετά η ηθοποιός επανήλθε με νέα ιστορία, όπου δημοσίευσε μία φωτογραφία από τη δεκαετία του ’80 στην οποία ποζάρουν η ίδια, ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο Στάθης Ψάλτης και η Ρένα Παγκράτη.

«Τι να πω για την φώτο… Οι δύο έχουν φύγει απ’ την ζωή και τους άλλους δύο που αγωνίζονται χρόνια για μια θέση στο… σύστημα, δυστυχώς απορρίπτονται με μόνη δικαιολογία τη βιντεοκασέτα… γιατί αν πουν για ταλέντο.. οι μισοί που έχουν τα μέσα είναι ατάλαντοι… πρώτη φορά μιλάω έτσι γιατί και ο Στάθης και η Ρένα έφυγαν με πόνο από την απόρριψη», έγραψε χαρακτηριστικά η Καίτη Φίνου, αφήνοντας σαφή υπονοοούμενα.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό