23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μπισμπίκης και Τσιλίκα έκαναν συμμαχία καταστροφής του Μαθιιού στον Σασμό και το Twitter τους δίκασε

Ειδήσεις Ελλάδα

Όλοι περιμένουν τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Γιατί Μπισμπίκης και Τσιλίκα ως Ανδρέας και Εύα δεν έχουν πείσει μέχρι στιγμής στον Σασμό; 

Ένα συγκινητικό αλλά παράλληλα και λίγο εκνευριστικό επεισόδιο του Σασμού παρακολουθήσαμε χθες, εις αναμονή της έλευσης του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη που ανακοινώθηκε επίσημα. Η Βασιλική και ο Μαθιός έκαναν τους φανς τους να τους αγαπήσουν ξανά λόγω της εγκυμοσύνης της, αλλά εκνευρίστηκαν αρκετοί στο Twitter με ένα άλλο ζευγάρι, τον Ανδρέα και την Εύα που συμμάχησαν για να τους καταστρέψουν. Βασικά αυτούς τους δύο δεν τους συμπάθησαν ποτέ και υπάρχει λόγος.

Άκυρο ξανά σε Μπισμπίκη και Τσιλίκα

Το επεισόδιο χθες ήταν από εκείνα στον Σασμό που κρύβουν γλύκα και συγκίνηση και είναι τα μεταβατικά μέχρι να ξαναπεράσουμε στη δράση της βεντέτας. Τα κύρια πρόσωπα ήταν ο Μαθιός και η Βασιλική. Οι οποίοι μετά τη μεγάλη τους τραγωδία με τη δολοφονία του γιου τους Νικηφόρου, πήγαν στο άλλο άκρο, της απόλυτης ευτυχίας. Η Βασιλική ανακοίνωσε στον Μαθιό την εγκυμοσύνη της και εκείνος, τρελάθηκε από τη χαρά του. Με την Μαρία Τζομπανάκη χαρούμενη που θα ξαναγίνει γιαγιά. Βασικά η ηθοποιός με τις εκφράσεις της χθες ήταν απόλαυση.

https://www.instagram.com/reel/C0RSXFwowXf/

Προς το τέλος όμως του επεισοδίου, μας αποκαλύφθηκε το μεγάλο spoiler. Ανδρέας και Εύα κάνουν συμμαχία για την εξόντωση τόσο του Μαθιού όσο και της Βασιλικής. Η αδελφή του Ευθύμη ομολόγησε στον Ανδρέα πως γνωρίζει, πως ο Μαθιός έχει δολοφονήσει τον Στεφανή. Και το στοιχείο αυτό εκείνος θα το χρησιμοποιήσει αρχικά προς τους δικούς του ανθρώπους.

Μεθοδευμένα θα οργανώνει το σχέδιο δολοφονίας του Μαθιού. Και θα βρει την ευκαιρία όταν εκείνος παραδοθεί για τη δολοφονία του Λάζαρου, για να γλιτώσει την εγκυμονούσα Βασιλική από την ευθύνη.

Οι φανς έχουν δείξει από την πρώτη στιγμή πως δεν συμπαθούν Εύα και Ανδρέα. Κάτι δεν κολλάει με τους ρόλους τους. Κάτι που δεν ταιριάζει και με το τηλεοπτικό παρελθόν Μπισμπίκη και Τσιλίκα με ρόλους που τους έχουμε θαυμάσει και αγαπήσει. Ακόμη και αν ήταν αντιπαθείς ως τηλεοπτικοί ήρωες, λόγω σεναρίου. Θα δώσουμε μία δεύτερη ευκαιρία μήπως η μελλοντική πλοκή μας αποζημιώσει. Το Twitter/Χ πήρε θέση.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό