16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μπενφίκα: Οργισμένοι οπαδοί πέταξαν αντικείμενα στον προπονητή τους για τις αλλαγές του []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μπενφίκα τα έκανε… θάλασσα, αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 απέναντι στη Φαρένσε και απώλεσε δύο σημαντικούς βαθμούς στη μάχη του πρωταθλήματος. Οι οπαδοί των «αετών» ήταν σε… έξαλλη κατάσταση με τον προπονητή της ομάδας του, Ρότζερ Σμιντ, με ένα λυπηρό περιστατικό να λαμβάνει μέρος στο 64ο λεπτό.

Με την… δυσανασχέτηση στην κερκίδα διαρκώς να μεγαλώνει, αφενός από την σωρεία χαμένων ευκαιριών και αφετέρου από το γκολ που πέτυχε η φιλοξενούμενη ομάδα, ο Γερμανός τεχνικός έκανε δύο αλλαγές. Στον αγωνιστικό χώρο πέρασαν οι Πέταρ Μούσα και Γκονσάλο Γκέδες, με τους οπαδούς να εξαπολύουν επίθεση προς τον πάγκο.

Πολλά μπουκάλια άρχισαν να εκτοξεύονται προς τον Ρότζερ Σμιντ, τα οποία ευτυχώς δεν τον πέτυχαν. Ο Ράφα Σίλβα κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 71ο λεπτό, ωστόσο η Μπενφίκα δεν κατάφερε να πάρει κάτι περισσότερο από τον έναν βαθμό της ισοπαλίας από το ματς.

Έτσι, η ομάδα της Λισσαβώνας χάνει σημαντικό έδαφος στη «μάχη» του τίτλου, αφού παρέμεινε στο -1 από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ και με ματς παραπάνω (30 έναντι 31). Παράλληλα, στην 3η θέση βρίσκεται η Μπράγκα με 29 βαθμούς, ενώ 4η είναι η Πόρτο με 28, η οποία επίσης έχει κι ένα παιχνίδι λιγότερο.

Υπενθυμίζεται πως η Μπενφίκα θα παλέψει με την Σάλτσμπουργκ για την 3η θέση του ομίλου τους στο Champions League, η Πόρτο με την Σαχτάρ Ντόνετσκ για το ποιος θα συνεχίσει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, η Μπράγκα με την Νάπολι για να την… στείλει στο Europa League, ενώ η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα είναι στα νοκ-άουτ της 2ης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Συνεπώς, η κόντρα για το πρωτάθλημα αναμένεται μεγάλη και ενδεχομένως μέχρι τέλους…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό