21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μπαχτσελί : «Οι Ελληνες θα πληρώσουν το τίμημα για το αίμα του 1821» – Ειδήσεις – νέα

Ειδήσεις Ελλάδα

Σάλος έχει δημιουργηθεί από το νέο εθνικιστικό παραλήρημα του Ντεβλέτ Μπαχτσελί, κυβερνητικού εταίρου του Ερντογάν, ο οποίος κάνει λόγο για ανοικτούς λογαριασμούς από την Ελληνική Επανάσταση και απειλεί ανοιχτά τη χώρα μας.

«Η συμβουλή μου στα εγγόνια των εγκληματιών που ήπιαν το αίμα των Μουσουλμάνων Τούρκων είναι να μην δοκιμάζουν την υπομονή μας και θα πρέπει να σταματήσουν αμέσως της προκλήσεις τους και τις παρενοχλήσεις τους. Η ρεβάνς για τη στάση του Μοριά δεν έχει δοθεί ακόμη. Και ο λογαριασμός δεν έχει ακόμα πληρωθεί» αναφέρει σε προκλητική ανάρτησή του στα social media και προσθέτει:

Σύνοδος Κορυφής: Το παρασκήνιο, η έκθεση Μπορέλ για την Τουρκία και ο «ευρωπαίος» Μπάιντεν

«Η εξέγερση του Μοριά ήταν η αιματοβαμμένη και η συντριπτική καταστροφή που άφησε το στίγμα της στην ιστορία του τουρκικού έθνους. Κατά τη διάρκεια αυτής της εξέγερσης μια γενοκτονία με την απόλυτη έννοιά της έλαβε χώρα. Γύρω στους 40.000 Μουσουλμάνοι Τούρκοι σφαγιάστηκαν. Τι παράδειγμα να εξαχθεί από αυτή την γενοκτονία για την ανθρωπότητα!».

«Όταν έρθει η στιγμή, οι αντίπαλοι ασφαλώς θα αναγκαστούν να πληρώσουν το τίμημα για αυτό το αίμα» καταλήγει.

Kıbrıs Rum Kesimi’nin Limasol kentindeki bir camiye yönelik nefret dolu saldırıları lanetliyorum. 1821 Mora ayaklanmasının 200.yıldönümü münasebetiyle Türklere ölüm sloganları atanlar, cami duvarlarına mavi boyayla haç resmi çizenler alçaktır, korkaktır, günahkârdır.

— Devlet Bahçeli (@dbdevletbahceli) March 27, 2021

Οι προϋποθέσεις μιας επετείου εθνικού αναστοχασμού Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό