21.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μπακς: Ο Έιντριαν Γκρίφιν αναλαμβάνει το Μιλγουόκι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Έιντριαν Γκρίφιν θα είναι ο αντικαταστάτης του Μάικ Μπούντενχολζερ στον πάγκο των Μιλγουόκι Μπακς.

Οι Μιλγουόκι Μπακς έλαβαν την τελική τους απόφαση για το νέο προπονητή της ομάδας. Και αυτός θα είναι ο Έιντριαν Γκρίφιν, ο προπονητής που φαίνεται να έχει και την έγκριση του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Οι Μπακς αρχικά… έκοψαν από τη λίστα τους τον πρώην προπονητή των Τορόντο Ράπτορς, Νικ Νερς και η τελική επιλογή θα ήταν ανάμεσα στον Έιντριαν Γκρίφιν και τον Κένι Άτκινσον, με τον πρώτο να παίρνει το οριστικό ΟΚ για να αναλάβει τους πρωταθλητές του 2021.

Ο Γκρίφιν ήταν βοηθός του Νερς στο Τορόντο από το 2018 και οι Μπακς θα είναι η πρώτη ομάδα που αναλαμβάνει έχοντας τον πλήρη έλεγχο. Στο βιογραφικό του – και κάτι που μέτρησε – υπάρχει και το προηγούμενο πέρασμά του από το Μιλγουόκι (2008-2010) στο πλευρό του Σκοτ Σκάιλς.

Στη συνέχεια βρέθηκε στους πάγκους (ως βοηθός) στους Σικάγο Μπουλς (2010-2015), Ορλάντο Μάτζικ (2015-2016) και Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (2016-2018), προτού μετακινηθεί στο Τορόντο.

Επίσης έχει αποτελέσει μέλος του προπονητικού επιτελείου της Team USA στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

The Milwaukee Bucks are hiring Toronto Raptors assistant Adrian Griffin as their new head coach, sources tell @TheAthletic @Stadium. pic.twitter.com/HJl1KRgOyR

— Shams Charania (@ShamsCharania) May 27, 2023

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό