24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μπέττυ Αρβανίτη: Ο διάσημος γιος της, η ηθοποιός νύφη της και το story του γάμου της

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε η Μπέττυ Αρβανίτη το μεσημέρι της Παρασκευής (13-10) και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στον γιο της, συγγραφέα και σκηνοθέτη, Αλέξη Σταμάτη.

«Αν δεν ήμουν έγκυος, δεν θα παντρευόμουν. Δεν μπορώ να πω ότι παντρεύτηκα κάποιον που δεν τον ήθελα, όχι δεν ήταν έτσι, αλλά το κίνητρο… Έλεγα ότι δεν πρόκειται να παντρευτώ ποτέ στη ζωή μου, έχω παντρευτεί τρεις φορές. Έλεγα ότι δεν θέλω να κάνω παιδί, όταν ήμουν 18 χρονών και όλα αυτά ανατράπηκαν εν μια νυκτί και μόνη. Δηλαδή θέλω να πω πως ήθελα να κρατήσω αυτό το παιδί πάση θυσία, δεν ξέρω… μεταφυσικό», είπε η ηθοποιός.

«Παρά το μικρό της ηλικίας, ήταν η πρώτη φορά που μου συνέβαινε και ήταν κάτι πάρα πολύ δυνατό. Με φόβιζε πάρα πολύ αλλά ήταν «πάμε». Ήταν δύσκολα εκείνη την εποχή συνδυαστικά με την δουλειά αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Όταν ήθελα κάτι, δεν υπήρχε περίπτωση να μην το κάνω», πρόσθεσε.

Σύζυγος του Αλέξη Σταμάτη και νύφη της ηθοποιού, είναι η επίσης ηθοποιός Εύα Σιμάτου. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε το 2015 και έχουν αποκτήσει ένα υπέροχο παιδί.

«Κοίταξε, έχει μια πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία σε αυτό τον χώρο και είναι μια κορυφαία ηθοποιός. Με ενδιαφέρει η γνώμη της, θα την ακούσω, αλλά διαχωρίζω τα σχόλια θέλω να πω ότι κάποια πράγματα θα τα κρατήσω, κάποια πράγματα δεν θα τα κρατήσω, αλλά νομίζω ότι έχουμε σύγκλιση απόψεων ως επί το πλείστον. Δηλαδή, δεν είναι πολλές οι φορές που θα μου πει κάτι και θα της απαντήσω κάτι διαφορετικό, σε σχέση με τη δουλειά μας πάντα. Ευτυχώς, σε σχέση με αυτήν τη δουλειά ήταν πάρα πολύ όμορφα τα σχόλια της και ήταν πολύ ικανοποιημένη», έχει πει η ίδια για τη διάσημη πεθερά της.

Photo 1/4

Εύα Σιμάτου- Μπέττυ Αρβανίτη-Αλέξης Σταμάτη

: thomas daskalakis ndp photo agency [email protected]

Photo 2/4

Μπέττυ Αρβανίτη-Αλέξης Σταμάτη

: thomas daskalakis ndp photo agency [email protected]

Photo 3/4

Μπέττυ Αρβανίτη-Αλέξης Σταμάτη

Photo 4/4

Εύα Σιμάτου- Μπέττυ Αρβανίτη-Αλέξης Σταμάτη

: thomas daskalakis ndp photo agency [email protected]

ΔΕΣ ΤΗ – 4 PHOTOS

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό