17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μοιρασιά ανάμεσα σε Νέες Ατρομήτου και ΑΕΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα ακόμη παιχνίδι για τη Women’s Football League που παρακολουθήσαμε στο Action 24. Οι νέες Ατρομήτου υποδέχθηκαν την ΑΕΚ στο Περιστέρι την ΑΕΚ για την 17η αγωνιστική. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ, με τις άμυνες να είχαν τον πρώτο λόγο. Το τελικό 0-0 ήταν δίκαιο με βάση την εικόνα του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο η «Ένωση» είχε την κατοχή της μπάλας και το έλεγχο, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία της ομάδας του Περιστερίου. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (44′) η Κριεζή αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Με το που αποβλήθηκε η αρχηγός του Ατρομήτου, οι παίκτριες της ΑΕΚ την πήρανε αγκαλιά, σε μία φάση που ήταν αδιαμφισβήτητα το highlight της αγωνιστικής.

Στο δεύτερο μέρος, αν και η ΑΕΚ είχε την αριθμητική υπεροχή, δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων. Όχι μόνο αυτό, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα, οι Νέες Ατρομήτου κέρδισαν πέναλτι στο 67′, το οποίο η Γατούδη δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ, καθώς η Χατζηχαριστού απέκρουσε.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Σάββατο 2/3

Νέες Ατρομήτου – ΑΕΚ 0-0

Κυριακή 3/3

Αστέρας Τρίπολης – ΘΕΟΝΗ ΑΟ Τρίκαλα 2011Βόλος 2004 – ΑΕΛΑΟ ΡΕΑ – Ολυμπιάδα ΥμηττούΓΠΟ Καστοριάς – ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός – Σειρήνες ΓρεβενώνΟΦΗ – Ελπίδες Καρδίτσας

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό