18.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Μητσοτάκης: «Στείλτε μήνυμα σταθερότητας» – Οι υποψήφιοι της ευρωκάλπης της ΝΔ

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ευρωψηφοδέλτιο  της ΝΔ παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στο Ωδείο Αθηνών ακριβώς απέναντι από τα ιστορικά γραφεία του κυβερνώντος κόμματος, επί της οδού Ρηγίλλης. 

Eurokinissi
«Όσο πιο ισχυρή θα είναι η ΝΔ στις 9 Ιουνίου, τόσο πιο σταθερή θα είναι η χώρα»

«Σήμερα δεν ακούσαμε μία παρουσίαση μόνο, συμμετείχαμε σε μία εξήγηση: Γιατί η ΝΔ είναι το μεγαλύτερο κόμμα στην πατρίδα μας και ένα από τα ισχυρότερα στην Ευρώπη» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον χαιρετισμό του, σημειώνοντας ότι οι υποψήφιοι εκπροσωπούν κάθε γωνιά του Ελληνισμού παγκοσμίως. 

«Να δώσετε μία ξεχωριστή σημασία σε εκείνους που δεν είναι τόσο γνωστοί, η μεγάλη ομορφιά της επιλογής με σταυρό είναι πως σας δίνετε η δυνατότητα να μελετήσετε τα βιογραφικά και να κάνετε την επιλογή σας» σημείωσε, ο πρωθυπουργός και εξέφρασε πως η νέα ευρωομάδα της ΝΔ θα εκπροσωπήσει επάξια την Ελλάδα στην ευρωβουλή που έχει να αντιμετωπίσει πολλές και μεγάλες προκλήσεις. 

«Εμείς είμαστε το κόμμα της Ευρώπης, εμείς βάλαμε την Ελλάδα στην Ευρώπη, εμείς την κρατήσαμε στην Ευρώπη» προσέθεσε ο κ. Μητσοτάκης. 

«Ψηφίζουμε για να ακούγεται ισχυρή η φωνή της Ελλάδας σε μία Ευρώπη που αλλάζει για να δίνουμε, εγώ στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, οι υπουργοί στα συμβούλια τους και οι ευρωβουλευτές στο ευρωκοινοβούλιο, τις μάχες πολλές από τις οποίες κερδίσαμε και μετατρέψαμε την Ελλάδα από το μαύρο πρόβατο της Ευρώπης σε μία χώρα που μιλάει με αξιοπιστία για τα ευρωπαϊκά προβλήματα» επεσήμανε ο κ. Μητσοτάκης. 

«Όσο πιο ισχυρή θα είναι η ΝΔ το βράδυ της 9ης Ιουνίου τόσο πιο σταθερή θα είναι η χώρα» σημείωσε χαρακτηριστικά ενώ για την «ψήφο διαμαρτυρίας» στην ευρωκάλπη πρόσθεσε: «θα σηκώσω το γάντι και θα πω στείλτε μήνυμα σταθερότητα για τη χώρα». 

«Υπάρχει μία εμμονή από την πλευρά της αντιπολίτευσης: Να πέσει ο Μητσοτάκης και αυτό δεν είναι πρόταση για την Ευρώπη, να παλέψουμε με τους συμπολίτες μας που είναι προσωρινά δυσαρεστημένοι, πρέπει να πολεμήσουμε την χαλαρή ψήφο, να δούμε όλοι τη μεγάλη εικόνα» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και δεσμεύτηκε πως θα γυρίσει όλη την Ελλάδα για να εξηγήσει γιατί έχει σημασία «μία μεγάλη νίκη της ΝΔ στις ευρωεκλογές».  

Όλη η αίθουσα όρθια στο άκουσμα του ονόματος του Φρέντι Μπελέρη 

Μεταξύ άλλων, όπως αποκάλυψε το Flash.gr, ανακοινώθηκε ως υποψήφιος ο φυλακισμένος, εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης  – με τον γιο του Πέτρο και τον αδερφό του, Λεονάρδο να βρίσκονται στους χώρους τους παρισταμένων. 

Την ανακοίνωση έκανε η Αριστοτελία Πελώνη με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα και να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του φυλακισμένου δημάρχου Χειμάρρας. 

«Πέτρο, μην ανησυχείς θα τα τα δώσουμε όλα και ο πατέρας σου θα δικαιωθεί» ο Πύρρος Δήμας απευθύνθηκε προς τον γιο του Φρέντι Μπελέρη, όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του χρυσού Ολυμπιονίκη. 

Φωτογραφίες από την εκδήλωση στο Ωδείο Αθηνών

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πως η υποψηφιότητά της «κλείδωσε» σε συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. «Δεσμεύομαι ότι θα ασκήσω δυναμική πολιτική, το χρωστάω στις γυναίκες που δεν έχουν βήμα, το χρωστάω στην κόρη μου» είπε η δημοσιογράφος. 

Eurokinissi

Εurokinissi

Eurokinissi

Eurokinissi

Eurokinissi

Eurokinissi

Eurokinissi

Eurokinissi

Εurokinissi

Eurokinissi
Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας 

Αβραμίδου Σεραφίνα

Αγγελόπουλος Μιχαήλ (Μιχάλης)

Αρχοντίδου Βασιλική (Βανέσα)

Αυτιάς Γεώργιος

Βεζυργιαννίδης Ιωάννης

Βόζεμπεργκ – Βρυωνίδη Ελισσάβετ (Ελίζα)

Δάκης Γεώργιος

Δεκόλης Ιωάννης

Δήμας Πύρρος

Δούνια Παναγιώτα (Νόνη)

Εξαδάκτυλος Αθανάσιος

Ζαμπούκας Ανδρέας

Καρανικόλας Σπυρίδων

Καραχάλιος Θεόφιλος

Κατσαούνης Δημήτριος

Κεφαλογιάννης Εμμανουήλ

Κοντοζαμάνης Βασίλειος

Κουρή – Καλλέργη Όλγα

Κουτσουπιά Μαρία – Ωραιοζήλη

Κρυσταλλίδου Θεοπίστη (Πίστη)

Κυμπουρόπουλος Στυλιανός

Μεϊμαράκης Ευάγγελος – Βασίλειος

Μελέτη Ελεονώρα

Μουρούτης Γεώργιος

Μπελέρης Διονύσιος – Φρέντης

Μπλιούμης Γεώργιος

Ναούμης Νικόλαος

Ομράν – Κουκουβιτάκης Ταμέρ – Ορέστης

Παράσχου Ανδρούλα (Άντρη)

Πατουλίδου Παρασκευή (Βούλα)

Ρογδάκη Άννα – Μαρία

Σακελλάρης Βασίλειος

Σέρμπος Σωτήριος

Σούλογλου Νουρτζάν

Σπυράκη Μαρία

Στέφος Νικόλαος

Τρακατέλλη Λυδία – Αντωνία

Τσιόδρας Δημήτριος

Τσουχαντάρης Αθανάσιος

Φλέσσα Βασιλική (Βίκυ)

Χριστοπούλου Παναγιώτα – Νιόβη

Χριστοφιλοπούλου Παρασκευή (Εύη)

Ολόκληρη η εκδήλωση της ΝΔ για τους υποψήφιους ευρωβουλευτές 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό