16.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μητέρα Μπάμπη: «Μου έφαγε το παιδί πισώπλατα

Ειδήσεις Ελλάδα

Για την υπόθεση της εξαφάνισης του Μπάμπη στο Μεσολόγγι, μίλησε στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», η μητέρα του.

«Λογικά ξέρουν. Κάποιος έχει δει κάτι. Να μιλήσουν θέλω. Πηγαίνω στα χωράφια να ψάξω και νομίζω θα μου μιλήσει το παιδάκι μου. Θα μου πει ‘μαμά εδώ είμαι’. Δεν μπορεί να χάθηκε. Το παιδί δεν είναι βελόνι. Και αυτός ο ίδιος να μιλήσει. Δεν γλιτώνει έτσι και αλλιώς. Είμαι 100% σίγουρη ότι το έχει κάνει. Εμένα μου μιλούσε πολύ ειρωνικά εκείνη την ημέρα. Ήταν φίλος του. Σηκώθηκε, πήγε στο χωριό, τεσσεράμισι ώρες μακριά και να μην πάρει ένα τηλέφωνο; Να μου πει, Γεωργία βρήκες τίποτα από τον Μπάμπη; Σαν φίλος. Αυτός τον πήγε εκεί. Ήταν πολύ στεγνός. Μου το έφαγε πισώπλατα το παιδί», λέει η άτυχη γυναίκα στην εκπομπή.

H μητέρα του Μπάμπη διευκρινίζει πως αποκλείεται να φορούσε ρούχα για κυνήγι, αφού το παντελόνι το έχει σπίτι. Λέει ότι πρέπει να φορούσε μαύρο δερμάτινο μπουφάν και αθλητικά παπούτσια.

Η μαρτυρία συγκρατούμενου του κρεοπώλη

Για το θρίλερ που είναι σε εξέλιξη, μίλησε στην εκπομπή και συγκρατούμενος του κρεοπώλη, που κρατείται, καθώς είναι ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση του 31χρονου.

«Ξημερώματα Κυριακής ή Σάββατο, πήγα στο μπάνιο και τον άκουσα μέσα στον ύπνο του να λέει: “Tι έκανες ρε…”. Το πρωί τον ρώτησα γιατί είναι εκεί. Μου είπε ότι βρήκαν ένα μαχαίρι μέσα στο αυτοκίνητο και τον πήραν μέσα. Τον πλησίασα και μιλούσαμε. Έλεγε ότι το παιδί είναι νεκρό και ότι δεν πρόκειται να το βρουν».

Του είπε ψέματα πως και ο ίδιος είχε διαπράξει φόνο στο παρελθόν, προκειμένου να καταλάβει τι έχει συμβεί.

«Ήθελα να τον λύσω να μιλήσει, μπας και μου πει τίποτα για το παιδί, γιατί υπάρχει και μια μάνα έξω. Ψυχολογικά δεν ήταν καλά ο άνθρωπος. Μου είχε πει ότι όταν καθαρίσει από την υπόθεση, θα φύγει από το Μεσολόγγι».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό