19.7 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

«Έχασα την αυτοπεποίθηση μου μετά τον τραυματισμό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λούκα Βιλντόσα παραδέχθηκε μέσα από δηλώσεις του, ότι ο τραυματισμός στο γόνατο του στοίχησε πολύ, και είχε ως αποτέλεσμα να πέσει και η αυτοπεποίθησή του. Πρόσθεσε ότι πλέον είναι πανέτοιμος ενόψει της κρίσιμης συνέχειας αφού αισθάνεται στο 100% του, και θα κάνει ότι του ζητήσει ο Αταμάν για τους αγώνες.

Ο Παναθηναϊκός πέφτει στην μάχη 20:00 (30/4) κόντρα στην Μακάμπι για το Game 3 της σειράς με στόχο φυσικά μόνο την νίκη στο Βελιγράδι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Είχα πολλά πάνω-κάτω μέσα στην σεζόν, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Έχασα την αυτοπεποίθησή μου, ειδικά μετά τον τραυματισμό μου” δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός, για να προσθέσει στην συνέχεια: “Ήταν δύσκολο να βρω ξανά την φόρμα μου, το γόνατό μου με ενοχλούσε πολύ.

Είμαι καλά όμως τώρα. Ξέρω ότι είναι το τέλος της σεζόν, αλλά είμαι στο 100% και έτοιμος να βοηθήσω. Κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς. Αν αυτό σημαίνει ότι θα βρεθώ στο παρκέ για 5-7 λεπτά, αυτό θα κάνω. Όποτε πατάω στο παρκέ θέλω να βοηθάω” .

Αναφερόμενος τέλος στην σειρά με την Μακάμπι ανέφερε: “Μας περιμένει μεγάλη μάχη. Η Μακάμπι είναι διαφορετική ομάδα από εμάς, κυρίως στο πώς επιτίθεται. Πρέπει να προσαρμοστούμε στον διαφορετικό τρόπο που παίζει, επειδή έχει πολύ ταλέντο ως ομάδα και έχουμε δύσκολη δουλειά μπροστά μας στα δύο παιχνίδια στο Βελιγράδι”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό