21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μηδέν εις το… πηλίκο η Ντόρτμουντ απέναντι στην μαχητική Χάιντενχαϊμ

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ντόρτμουντ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Χάιντενχαϊμ για την 20η αγωνιστική Bundesliga. Οι Βεστφαλοί έκαναν πολλές ευκαιρίες στον αγώνα, αλλά δεν μπόρεσαν να «σπάσουν» την άμυνα των γηπεδούχων., με την Μπορούσια να «χαλάει» το σερί νικών της.

Η πρώτη καλή ευκαιρία στην αναμέτρηση ήρθε για τους γηπεδούχους (14′). Μετά από λανθασμένη πάσα του Σαλίχ Εσκάν, ο Μάρβιν Πίρινγκερ βρέθηκε απέναντι στο… κενό τέρμα, αλλά δεν «τελείωσε» όπως έπρεπε την φάση και έστειλε την μπάλα άουτ. 

Οι παίκτες του Έντιν Τέρζιτς πήραν το προβάδισμα στο ματς, αλλά ο σκόρερ του τέρματος, Ντόνιελ Μάλεν ήταν σε αντικανονική θέση, ως αποτέλεσμα το γκολ να ακυρωθεί για οφσάιντ μετά από χρήση του VAR (27′). 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 56ο λεπτό οι Βεστφαλοί απείλησαν με τον Τζέιμι Μπάινο-Γκίτενς, ο οποίος με ένα ψαλιδάκι από την μικρή περιοχή «απείλησε» την εστία του Κέβιν Μίλερ. 

Το σκορ του ματς έμελλε να είναι το «λευκό» 0-0. Η Ντόρτμουντ «έχασε» την δυνατότητα να αυξήσει την διαφορά της από την 5η Λειψία και έμεινε στους 37 βαθμούς και στην 4η θέση. Η μαχητική Χάιντενχαϊμ, «αναρριχήθηκε» στην 9η θέση του πίνακα με 24 πόντους.  

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Χάιντενχαϊμ (Φράνκ Σμιντ): Μίλερ, Τραορέ (61′ Μπους), Μάινκα, Γκίμπερ, Φοχρενμπάρ, Σόπνερ, Μαλόνι, Μπέστε (70′ Πικ), Πίρινγκερ (61′ Σίμερ), Ντίνξι (61′ Σέσα), Κλάιντινστ 

Μπορούσια Ντόρτμουντ (Έντιν Τέρζιτς): Μάιερ, Μενιέ (59′ Βολφ), Ζίλε, Σλότερμπεκ, Μάατσεν, Εσκάν (59΄ Τσαν), Σάμπιτσερ, Μάλεν, Μπάινο-Γκίτενς (59΄ Πόλμαν), Φούλγκρουκ, Μουκόκο (75′ Μπενσεμπαϊνί)

Δημήτρης Δράκος

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό