21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Με 40 διάσημες γυναίκες το τελευταίο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue για τον Έντουαρντ Ένινφουλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Το τελευταίο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue δια χειρός Έντουαρντ Ένινφουλ είναι εντυπωσιακό. Φιλοξενεί μία εμβληματική φωτογράφιση με 40 αγαπημένες διάσημες γυναίκες.

Ο Έντουαρντ Ένινφουλ αποχωρεί από την αρχισυνταξία της βρετανικής Vogue, με μία εκθαμβωτική φωτογράφιση 40 αγαπημένων διάσημων γυναικών.

Ανάμεσά τους είναι οι Τζέιν Φόντα, Σερένα Ουίλιαμς, Λίντα Εβαντζελίστα, Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Μάιλι Σάιρους, Ντούα Λίπα, Όπρα Γουίνφρεϊ και Βικτόρια Μπέκαμ.

«Το τέλος μιας εποχής», υπογράμμισε η βρετανική Vogue στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram. «Μετά από 6,5 χρόνια και 153 εξώφυλλα αστέρων, ανάμεσά τους, και οι 40 θρυλικές γυναίκες που φωτογραφήθηκαν μαζί στη Νέα Υόρκη για το τεύχος Μαρτίου».

Όλες οι σταρ οι οποίες έχουν φωτογραφηθεί στο παρελθόν για το εξώφυλλο της Vogue, συγκεντρώθηκαν σε ένα στούντιο του Μανχάταν τον Δεκέμβριο, από το Λονδίνο, το Παρίσι, τη Νέα Υόρκη, το Μιλάνο και το Λος Άντζελες και φωτογραφήθηκαν στον φακό του διάσημου Steven Meisel, επιλέγοντας ρούχα σε λευκό και μαύρο.

Η εντυπωσιακή φωτογράφιση της Vogue στη σελίδα της στο Instagram:

Και η αντίστοιχη ανάρτηση στον λογαριασμό της Vogue στο Χ (πρώην Twitter):

After six and a half years and 153 cover stars behold #EdwardEnninful’s final edition of #BritishVogue. When the idea for the cover was ignited, there was only one question: would 40 of the most booked and blessed women on earth actually make it to one studio in Manhattan, on one… pic.twitter.com/50RS0ddCLS

— British Vogue (@BritishVogue) February 8, 2024

«Ήταν μια εξαιρετική διαδρομή και απόλυτη τιμή για εμένα», ανέφερε στο τελευταίο του άρθρο ο Ένινφουλ.

«Καθώς μπαίνω στο νέο μου ρόλο, ως παγκόσμιος δημιουργικός και πολιτιστικός σύμβουλος του Conde Nast για τη Vogue, είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω να υπερασπίζομαι την απίστευτη σειρά φωνών στη μόδα και τα μέσα ενημέρωσης και να διασφαλίσω ότι θα διατηρήσουμε την ενεργειακή έκρηξη των τελευταίων ετών. Το λέμε πάντα, γιατί πρέπει πάντα να λέγεται: υπάρχουν πολλά ακόμη που πρέπει να γίνουν. Όσο για τα δικά μου επόμενα βήματα;…το βλέμμα μου είναι ήδη στραμμένο στο μέλλον. Αγάπησα την εποχή που πέρασα εδώ και είμαι περήφανος που έγινε σημαντική δουλειά. Αλλά παραμένω ενθουσιασμένος για αυτά που έρχονται», συμπλήρωσε.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό