17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Με τον Τάιλερ στο γκέι μπαρ Sodade στο Γκάζι ο Κασσελάκης

Ειδήσεις Ελλάδα

Στο μπαρ Sodade, όπου γιορτάστηκε η νομοθέτηση της ισότητας στον γάμο, βρέθηκε αργά χθες το βράδυ ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ.

 Οι δημοσιογράφοι που τον περίμεναν εκεί, δεν μπορούσαν να μην του θέσουν ερώτημα για τις απουσίες του ΣΥΡΙΖΑ στην ψήφιση του νομοσχεδίου και ιδιαίτερα για τη θέση του Παύλου Πολάκη.Ο πρώην υπουργός Υγείας και συντονιστής των τομεαρχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απουσίαζε χθες από τη Βουλή, ενώ μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας εξέδωσε δήλωση, στην οποία εξηγούσε ποιες είναι οι ενστάσεις του σχετικά με το νομοσχέδιο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε να μην θέλει να δώσει συνέχεια στην κόντρα – τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή. «Συνέχεια για αυτό θα με ρωτάτε;» δήλωσε χαρακτηριστικά αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν σε άλλο χρόνο.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: 

«Θέλω να ξέρετε ότι αυτό το νομοσχέδιο όσον αφορά στο πολιτικό κομμάτι του χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα περνούσε, ενώ χωρίς το ΠΑΣΟΚ θα περνούσε.

Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ξέρετε για το ποιο είναι το μόνο προοδευτικό κόμμα σε αυτήν τη χώρα και ποιος είναι ο ηγέτης που δεν φοβάται να πει τα πράγματα όπως είναι και να μην έχει καμία αιτιολογία για τον προοδευτικό χαρακτήρα του. Σήμερα είναι ημέρα χαράς για την Ελλάδα, η οποία προχωράει κάθε μέρα και γίνεται μια σύγχρονη κοινωνία», είπε μεταξύ άλλων.

«Έχω μια παράκληση στους γονείς αυτής της χώρας. Υπάρχει μια πιθανότητα να έχετε ένα παιδί που μπορεί να ανήκει στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Ξέρω ότι η μισή χώρα μπορεί να είναι διχασμένη σε αυτό το ζήτημα. Υπάρχουν πολλοί Έλληνες και Ελληνίδες που είναι στο εξωτερικό και δεν γυρνούν επειδή ξέρουν ότι αυτή η νοοτροπία ανήκει σε προηγούμενες εποχές. Θέλω να δουν μια σύγχρονη κοινωνία. Στους γονείς οι οποίοι είναι στην Ελλάδα και που έχουν παιδιά έξω και μέσα, που μέσα σε μικρές κοινωνίες μπορεί να μην αισθάνονται άνετα να πούνε την πραγματικότητα τους, αγκαλιάστε τα παιδιά σας», κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό