17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Με τέσσερις Ελληνίδες πρωταθλήτριες αρχίζει το WTT Feeder της Βουλγαρίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Από το WTT Feeder της Βουλγαρίας ανοίγει η νέα αγωνιστική περίοδος για τις Τόλιου, Τέρπου, Παπαδημητρίου και Τσεκούρα.

Από το γυναικείο φύλο θα γίνει η αρχή στις ελληνικές συμμετοχές, στα διεθνή επαμειβόμενα τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης της μεγάλης κατηγορίας, για την περίοδο 2023-2024.

Στο World Table Tennis Feeder της Βουλγαρίας, που αρχίζει την Τρίτη 29/08 και στο Παναγκιούριστε, θα λάβουν μέρος τα στελέχη της εθνικής μας ομάδας γυναικών Κατερίνα Τόλιου, Ελισάβετ Τέρπου, Μαλαματένια Παπαδημητρίου και Δήμητρα-Θωμαΐς Τσεκούρα.

Το βουλγαρικό Feeder δίνει την ευκαιρία σε όλους τους αθλητές της «γηραιάς» ηπείρου να κάνουν παράλληλα γερό τεστ για το επικείμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομαδικού (Μάλμε, Σουηδία 10-17/09), ενώ για την ελληνική πλευρά υπάρχει νωρίτερα και το βαλκανικό πρωτάθλημα όλων των αγωνισμάτων, επίσης στη Βουλγαρία.

Αυτός είναι ο λόγος, που η Παπαδημητρίου και η Τσεκούρα δεν θα γυρίσουν στην Αθήνα μετά το τουρνουά και θα βρεθούν απευθείας στην Αλμπένα, η οποία φιλοξενεί το Βαλκανικό ανδρών-γυναικών από τις 2 έως τις 6 Σεπτεμβρίου.

Στο εντυπωσιακό Arena Asarel του Παναγκιούριστε θα γίνουν όλα τα ατομικά αγωνίσματα. Πέρα από την έντονη αγωνιστική παρουσία αθλητριών μας είναι σημαντικό και το γεγονός θα υπάρχει και πάλι ελληνικό δίδυμο στο διπλό, κάτι που έχει να συμβεί καιρό.

Η Τέρπου και η Παπαδημητρίου θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο διπλό γυναικών, ενώ στη λίστα των συμμετοχών σε κάθε αγώνισμα η παγκόσμια ομοσπονδία του αθλήματος αναφέρει ότι οι δύο πρωταθλήτριές μας θα είναι επίσης απευθείας στο ταμπλό των «64» του απλού, όπως η Τόλιου. Τη διαδικασία των προκριματικών γύρων του απλού γυναικών θα περάσει η Τσεκούρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό