23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Με «συνταγή» 5άρας η σύνθεση της Εθνικής κόντρα στον Κβαρατσχέλια

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Εθνική μας ομάδα είναι πανέτοιμη για τον τεράστιο τελικό των play-off του Euro απέναντι στη Γεωργία (26/03, 19:00, Alpha και Novasports Prime HD) και ο Γκουστάβο Πογέτ δείχνει εμπιστοσύνη στο πλάνο που είχε κόντρα στο Καζακστάν στον ημιτελικό (5-0) και χρησιμοποιεί τους ίδιους 11 ποδοσφαιριστές. Βασικός για τη Γεωργία ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, που μας είχε εκφράσει στο flash.gr την επιθυμία όλων των παικτών να πάνε στο Euro μαζί με τον Γκουστάβο Πογέτ, θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, ενώ η 4άδα στην άμυνά μας αποτελείται από τους Κώστα Τσιμίκα, Κωνσταντίνο Μαυροπάνο, Τζορτζ Μπάλντοκ και Παντελή Χατζηδιάκο, με τον τελευταίο να έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν.

Η Εθνική Ελλάδας θα έχει στα χαφ τους Δημήτρη Κουρμπέλη, Πέτρο Μάνταλο και Τάσο Μπακασέτα, ενώ οι Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Μασούρας και Φώτης Ιωαννίδης σχηματίζουν την 3άδα μας στην επίθεση. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα βρει απέναντί του τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια, τον μεγάλο σταρ της Νάπολι, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του στον ημιτελικό με αντίπαλο το Λουξεμβούργο (2-0) και είναι διαθέσιμος και στην βασική ενδεκάδα.

Στο βασικό σχήμα των Γεωργιανών βρίσκονται επίσης ο Λέβαν Σενγκέλια του Παναιτωλικού, ο Λάσα Ντβάλι του ΑΠΟΕΛ, ο Τζόρτζι Μαμαρντασβίλι της Βαλένθια, αλλά και ο Τζόρτζι Τσακβετάτζε της Γουότφορντ. Η Ελλάδα χρειάζεται να νικήσει την Γεωργία (είτε στην κανονική διάρκεια, είτε στην παράταση, είτε στη ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι αν χρειαστεί), ώστε να προκριθεί στην τελική φάση του EURO 2024. 

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:Γεωργία (Γ. Σανιόλ): Μαμαρντασβίλι, Ντβάλι, Κάσια, Κβιρκβέλια, Κακαμπάτζε, Κοτσορασβίλι, Κιτεϊσβίλι, Σενγκέλια, Κβαρατσχέλια, Τσακβετάτζε, ΖιβζιβάτζεΕλλάδα (Γ. Πογέτ): Βλαδοχήμος, Τσιμίκας, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Μπάλντοκ, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Πέλκας, Μασούρας, Ιωαννίδης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό