17.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Με Σλοβενία θα παλέψει για το Παρίσι η Ελλάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ελλάδα θα είναι η οικοδέσποινα του ενός από τα τέσσερα προολυμπιακά τουρνουά (2-7 Ιουλίου 2024), από τα οποία θα προκύψουν τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια για τους Αγώνες του Παρισιού, το επόμενο καλοκαίρι.

Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Τα άλλα τρία τουρνουά θα διεξαχθούν στην Ισπανία (Βαλένθια), στη Λετονία (Ρίγα) και στο Πουέρτο Ρίκο (Σαν Χουάν).

Στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στην Ελβετία για τη συγκρότηση των τεσσάρων ομίλων, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρέθηκε στο Β΄ γκρουπ μαζί με τη Δομινικανή Δημοκρατία και την Αίγυπτο, ενώ στο Α΄ μετέχουν οι Σλοβενία, Κροατία και Νέα Ζηλανδία.

Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου θα προκριθούν στα ημιτελικά και θα παίξουν χιαστί (ο πρώτος του ενός ομίλου θα αντιμετωπίσει τον δεύτερο του άλλου), ενώ οι νικητές θα συμμετάσχουν στον τελικό της 7ης Ιουλίου για το πολυπόθητο εισιτήριο στο Ολυμπιακό τουρνουά.

Με βάση τη λογική κι εφόσον δεν υπάρξουν εκπλήξεις, η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει μία από τις Σλοβενία ή Κροατία στον ημιτελικό και μία εκ των δύο στον τελικό, εφόσον φτάσει ως εκεί.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό