18.7 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Με ποια εκπομπή θα επιστρέψει στην τηλεόραση

Ειδήσεις Ελλάδα

Η επιστροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην τηλεόραση, είναι ένα θέμα που συχνά αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στις εκπομπές, καθώς είναι ένα πρόσωπο που πάντα προκαλεί το ενδιαφέρον. Κατά καιρούς, λοιπόν, έχουν ακουστεί διάφορα project τα οποία υπήρχε περίπτωση να αναλάβει, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχε επιβεβαιωθεί κάτι.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην On Time, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, πολύ σύντομα πρόκειται να επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό μέσα από το J2US του Alpha. Στο συγκεκριμένο μουσικό show, βέβαια, η όμορφη παρουσιάστρια έχει ξαναλάβει μέρος στον παρελθόν, ως διαγωνιζόμενη.

Αυτή τη φορά, όμως, σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα έχει άλλο ρόλο, αφού πρόκειται να αντικαταστήσει την Κατερίνα Στικούδη στο J2US στα backstage. O λόγος για αυτή την αντικατάσταση, οφείλεται στο γεγονός ότι  η όμορφη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, κατά την έναρξή του show στις 17 Φεβρουαρίου ή θα έχει γεννήσει ή θα περιμένει να φέρει στον κόσμο τον δεύτερο γιο της και κατά συνέπεια δεν θα μπορεί να είναι στο πόστο της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, φαίνεται να είπε αμέσως το «ναι», στην πρόταση που της έγινε, καθώς έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Νίκο Κοκλώνη και παράλληλα οι απαιτήσεις του ρόλου της στο show, θα είναι περιορισμενες και έτσι θα μπορεί να είναι με τον γιο της, στον οποίο θέλει να αφιερώνει όλο τον χρόνο της. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό