20.3 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Με μπροστάρη Ελ Κααμπί, το σερί του Ολυμπιακού και του Μεντιλίμπαρ συνεχίζεται

Ειδήσεις Ελλάδα

Άνετος και… ωραίος ο Ολυμπιακός κόντρα στον Βόλο. Οι «ερυθρόλευκοι» που από το 6′ παίζανε με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Μπαριέντος, μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη με 3-0 στο Καραϊσκάκη για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League. Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα του Γιόβετιτς στο δεύτερο, πήραν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Το ματς:

Ο Ολυμπιακός από τα πρώτα δευτερόλεπτα έδειχνε ότι ήθελε να πάρει την κυριαρχία του παιχνιδιού. Τα πράγματα γίνανε πιο εύκολα για τους «ερυθρόλευκους» μετά το 6′, μιας και ο Μπαριέντος δέχθηκε κόκκινη κάρτα μετά από μαρκάρισμα με τις τάπες στο πρόσωπο του Γιώργου Μασούρα.

Οι Πειραιώτες πίεζαν για το γκολ, με τον Ελ Κααμπί να είχε δύο καλές ευκαιρίες για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Τελικά η τρίτη ήταν και… τυχερή, καθώς μετά από σέντρα-σουτ του Όρτα στο 27′, ο Μαροκινός έσπρωξε την μπάλα με το σώμα του στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός πίεζε και για δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο. Ο Ποντένσε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου κέρδισε πέναλτι, το οποίο ο Ελ Κααμπί μετέτρεψε σε γκολ για το 2-0, ένα σκορ που ήταν δίκαιο με βάση την εικόνα του αγώνα.

Το δεύτερο μέρος 

Οι Πειραιώτες είχαν μπει ορεξάτοι στο γήπεδο στο δεύτερο ημίχρονο. Πίεζαν για ένα τρίτο γκολ, το οποίο στο 52′ πέτυχε ο Γιώργος Μασούρας. Η χαρά του Έλληνα διεθνή δεν κράτησε για πολύ, μιας και το τέρμα του ακυρώθηκε για φάουλ που είχε κάνει νωρίτερα ο Έσε.

Με μπροστάρηδες τους Γιόβετιτς (είχε περάσει ως αλλαγή) και Ποντένσε, ο Ολυμπιακός έδειχνε ότι ήθελε να πετύχει και άλλα γκολ, ωστόσο οι Πειραιώτες δεν μπορούσαν να «χτυπήσουν» την εστία του Κόβακς για τρίτη φορά.

Ο Ελ Αραμπί που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο, είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο 80′ και στο 82′ για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ωστόσο στη μία περίπτωση δεν στόχευσε σωστά, ενώ στη δεύτερη ο Κόβακς του είπε «όχι».

Οι Πειραιώτες θέλανε το τρίτο γκολ και τελικά το πέτυχαν στο 87′ με τον Στέφαν Γιόβετιτς. Ο Μαυροβούνιος έκανε ένα εξαιρετικό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό