19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Με λίγη συννεφιά την Πέμπτη

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Πέμπτη, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας αναμένονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες κατά τόπους και κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες, ενώ στα δυτικά, τα νότια και τα ανατολικά θα σημειωθούν και τοπικές βροχές.

Πιο αναλυτικά, αρχικά στα δυτικά, τη Θράκη, το βορειοανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα και βαθμιαία από το μεσημέρι και στις Κυκλάδες και κατά τόπους στην Κρήτη, αναμένονται νεφώσεις που παροδικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται σχεδόν αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις και μερικά διαστήματα ηλιοφάνειας, ενώ λίγες κατά τόπους βροχές θα εκδηλωθούν το μεσημέρι στα κεντρικά και τα νότια ηπειρωτικά. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα το πρωί και το βράδυ.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν νότιοι-νοτιοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, όμως θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στα δυτικά και τα βόρεια τους 16 με 18 και τοπικά 19 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 18 με 19 και τοπικά 20 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα και αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 2 με 4 και πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα πυκνότερες μέχρι το μεσημέρι και στη συνέχεια αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό