23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Με δάκρυα στα μάτια ο Κάρι μετά την αποβολή του Γκριν

Ειδήσεις Ελλάδα

Λίγο λιγότερo από τέσσερα λεπτά είχαν περάσει στην αναμέτρηση μεταξύ των Γκόλντερ Στέιτ Γουόριορς και Ορλάντο Μάτζικ και ο ασύλληπτος Ντρέιμοντ Γκριν κατάφερε με κάποιο τρόπο να αποβληθεί από τον αγωνιστικό χώρο με δύο τεχνικές ποινές. Ο φόργουορντ της ομάδας του Σαν Φρανσίσκο προκάλεσε για ακόμα μία φορά την απογοήτευση των φιλάθλων και των συμπαικτών του.

Ο μεγάλος σταρ της ομάδας, Στεφ Κάρι μετά το γεγονός ξέσπασε σε κλάματα εξαντλημένος πια με την κατ΄ επανάληψη άσχημη στάση του Γκριν. Παρά την προσπάθεια του Στιβ Κερ να τον παρηγορήσει ο έμπειρος γκαρντ έδειχνε να έχει απαυδήσει με τη συμπεριφορά του 34χρονου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντρέιμοντ Γκριν είναι ο δεύτερος παίκτης με τις περισσότερες αποβολές στην ιστορία του NBA έχοντας 21 από αυτές στο ενεργητικό του. Ο μόνος που τον «νικάει» στο συγκεκριμένο στατιστικό είναι ο Ρασίντ Γουάλας που έχει «σταλθεί» στα αποδυτήρια 29 φορές στην καριέρα του.

Ο Κάρι και η παρέα του φέτος διανύουν μία από τις χειρότερες σεζόν τους την τελευταία δεκαετία καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα της δυτικής περιφέρειας με ρεκόρ 38-34 και θα ανταγωνιστούν μέχρι και τις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου με τους Χιούστον Ρόκετς για την τελευταία θέση που οδηγεί στα play-in της διοργάνωσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό