18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Με ανατροπή στο φινάλε, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι

Ειδήσεις Ελλάδα

«Ζωντανός» στο κυνήγι του Ολυμπιακού παρέμεινε ο ΠΑΟΚ που παρέμεινε στο -9 και κρατά τις όποιες ελπίδες του ανέπαφες ενόψει των play offs.

Ο «δικέφαλος του βορρά» νίκησε 2-1 τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας, με μία ανατροπή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κυριάρχησε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και κατάφερε με γκολ στο 77′ και το 88′ να μετουσιώσει την υπεροχή της σε γκολ και να πάρει ένα πολύτιμο «τρίποντο», υποχρεώνοντας το «τριφύλλι» στην τρίτη συνεχή ήττα στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ιδανικά και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 6΄ μετά από ατομική ενέργεια του Σεμπάστιαν Παλάσιος και «κεραυνό» που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη. 

Στο 25’΄ο Τσόλακ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Πασχαλάκης νίκησε τον Φακούντο Σάντσες. Στη συνέχεια της φάσης ο Τσιγγάρας ανέτρεψε τον Αϊτόρ εντός περιοχής αλλά ο Τρεϊμάνις έδειξε «παίζεται». Στο 46΄ ο Τσόλακ έχασε ακόμη μια καλή ευκαιρία.

Στο δεύτερο μέρος η πίεση του ΠΑΟΚ έγινε ακόμη πιο έντονη και ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε με τίποτα να κρατήσει την μπάλα.

Στο 77΄ από φάση διαρκείας ο Ίνγκασον από κοντά έφερε το ματς στα ίσια και στο 88΄ ο Σάστρε με τρομερό σουτ από τα 25 μέτρα έγραψε το 2-1 και χάρισε την νίκη στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό