21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Με «ήρωα» Τζολάκη και σκόρερ Ελ Αραμπί, ο Ολυμπιακός στους «4» του Κυπέλλου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Άρης ήταν καλύτερος, πέταξε στα σκουπίδια πολλές ευκαιρίες, έχασε πέναλτι σε κομβικό σημείο της αναμέτρησης και ο Ολυμπιακός με κορυφαίο τον τερματοφύλακά του, Κώστα Τζολάκη και σκόρερ τον Ελ Αραμπί νίκησε 1-0 στο «Βικελίδης» και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, εκεί όπου τον περιμένει η ΑΕΚ.

Οι «κίτρινοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, κυριάρχησαν και στο 34′ έφτασαν κοντά στο γκολ όταν ο Γκρέι νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Τζολάκη. Μάλιστα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Έλληνας κίπερ έκανε ακόμη μια σπουδαία επέμβαση σε νέα προσπάθεια του Γκρέι.

Στο δεύτερο μέρος οι «κίτρινοι» συνέχισαν να πιέζουν αλλά στο 65′ ο Πίρσμαν δεν κατάφερε από πλάγια θέση να νικήσει τον Τζολάκη. Ο Άρης στο 80′ κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Ντόη πάνω στον Γκρέι. Ο ρέφερι υπέδειξε την εσχάτη των ποινών και έδειξε κόκκινη στον αμυντικό του Ολυμπιακού. Ο Τζαμαϊκανός στράικερ των γηπεδούχων ανέλαβε την εκτέλεση αλλά και πάλι ο Τζολάκης είπε «όχι» και κράτησε το μηδέν.

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου εμφανίστηκε στο 88′. Ο Άρης πλήρωσε την αστοχία του και σε μια κόντρα επίθεση ο Ελ Αραμπί μετά από μπαλιά του Σαμασέκου, πλάσαρε εύστοχα τον Κουέστα, έκανε το 1-0 και «σφράγισε» την πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό