22.8 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Με άρωμα Indiana Jones το νέο παιχνίδι στρατηγικής της Paradox Interactive

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι λάτρεις του Indiana Jones θα βρείτε εξαιρετικά ενδιαφέρον το νέο game που ετοιμάζει η Hairbrained Schemes και θα κυκλοφορήσει η Paradox Interactive. Δεν είναι κάποιο παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο αρχαιολόγο, αλλά όλη η ατμόσφαιρα και η υπόθεση είναι ξεκάθαρα εμπνευσμένη από τις περιπέτειες του Indy.

Ο λόγος για το The Lamplighters League and the Tower at the End of the World, ένα top-down turn-based παιχνίδι στρατηγικής που θα μας μεταφέρει σε μια εναλλακτική δεκαετία του 1930 με ενδιαφέρουσα υπόθεση που περιπλέκεται ιδιαίτερα από τις προσωπικές ιστορίες των μελών της ομάδας που φτιάχνεις. Κάθε χαρακτήρας έχει την δική του μοναδική προσωπικότητα και ικανότητες, και παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές ίντριγκες μεταξύ τους, η σωστή χρήση αυτών των ικανοτήτων είναι αυτή που καθιστά την ομάδα ακαταμάχητη απέναντι στους «κακούς».

Το The Lamplighters League είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 σε Windows PC και Xbox Series X/S, με τους συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Game Pass να αποκτούν πρόσβαση από την 1η ημέρα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό