31.6 C
Athens
Τετάρτη, 5 Ιουνίου, 2024

Ο Μεντιλίμπαρ δίνει ανάσες σε αρκετούς παίκτες ενόψει ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την πανηγυρική πρόκριση εις βάρος της Άστον Βίλα και στον τελικό του Conference League, ωστόσο καλείται να επανέλθει στα ελληνικά δρώμενα για την κρίσιμη αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ για την Super League (12/05, 20:00).

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γνωρίζει πως η ομάδα του είναι πιο καταπονημένη συγκριτικά με τον ΠΑΟΚ και αποφάσισε να αφήσει αρκετούς παίκτες εκτός αποστολής ώστε να τους δώσει τις απαραίτητες ανάσες. Ο Βιθέντε Ιμπόρα που ήταν συγκλονιστικός στη ρεβάνς της Πέμπτης (09/05) δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή στη Θεσσαλονίκη και θα είναι ένας από αυτούς που θα πάρει ανάσες.

Οι Ζουλιάν Μπιανκόν, Φρανσίσκο Ορτέγκα, Ομάρ Ρίτσαρντς, Μαντί Καμαρά, Ανδρέας Ντόι, Ίβαν Μπρνιτς, Στέφαν Γιόβετιτς, Γιουσέφ Ελ-Αραμπί και Γιοβάνε Καμπράλ έχουν τεθεί επίσης εκτός αποστολής και δεν θα είναι στη διάθεση του Ολυμπιακού. Υπενθυμίζεται πως οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζεται να κάνουν το 3/3 στα ματς που τους απομένουν ώστε να στεφθούν Πρωταθλητές Ελλάδας.

 

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού

Ο Ισπανός προπονητής έχει πάρει 21 ποδοσφαιριστές μαζί του και θα κόψει έναν λίγο πριν την έναρξη του ματς. Στην αποστολή βρίσκονται οι: Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Κωνσταντνίνος Τζολάκης, Θανάσης-Θεόφιλος Παπαδούδης, Ρουμπέν Βέζο, Νταβίντ Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Νέλσον Αμπέι, Παναγιώτης Ρέτσος, Απόστολος Αποστολόπουλος, Αντρέ Όρτα, Τσικίνιο, Κωνσταντίνος Φορτούνης, Ζέλσον Μαρτίνς, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Σαντιάγκο Έσε, Ντανιέλ Ποντένσε, Αγιούμπ Ελ Κααμπί, Γιώργος Μασούρας, Φραν Ναβάρο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό