17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μετά τον Ρονάλντο… ούτε ο Μέσι στο «last dance» της Αλ Νασρ με την Ίντερ Μαϊάμι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λιονέλ Μέσι… προφυλάσσεται λόγω ενοχλήσεων και αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής για τον αγώνα απέναντι στην Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Η Ίντερ Μαϊάμι, εν συνεχεία, τον δήλωσαν ώστε να βρίσκεται στον πάγκο, δίχως, όμως, να είναι βέβαιο το εφόσον θα αγωνιστεί και το πόσο χρόνο συμμετοχής θα λάβει.

Ο Αργεντινός σταρ έτσι, ενδέχεται να είναι ο δεύτερος… πόλος έλξης αυτής της αναμέτρησης που θα απουσιάσει, καθώς ένα πρόβλημα τραυματισμού που ταλαιπωρεί και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον έθεσε εκτός για το αποκαλούμενο «last dance» μεταξύ των δύο. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (01/02) στις 8 το βράδυ.

Το… σποτάκι του Μέσι για το Super Bowl

Η επιρροή του Λιονέλ Μέσι στις ΗΠΑ απ’ όταν υπέγραψε στην Ίντερ Μαϊάμι είναι δεδομένη. Παρατηρείται, άλλωστε, και σε καθημερινή βάση και στους δρόμους της πόλης. Τώρα, όμως, ο Αργεντινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής πρωταγωνίστησε σε μία εντυπωσιακή διαφήμιση εταιρείας μπύρας, παρέα με τον… Τεντ Λάσο (Τζέισον Σουντέικις), η οποία θα κοστίσει ένα… διαστημικό ποσό ώστε να προβληθεί στο Super Bowl, αξιοποιώντας την παγκόσμια απήχησή του!

Το βιντεάκι αυτό των 60 δευτερολέπτων βλέπει τον Μέσι να πηγαίνει σε ένα beach bar και να παραγγέλνει μία μπύρα. Όσο την… περιμένει, του δίνεται μία ποδοσφαιρική μπάλα και εκείνος αρχίζει να τους περνάει όλους στην άμμο σαν σε… slow motion, ενώ παράλληλα ανταλλάσσει μία πάσα με τον πρώην αθλητή του NFL, Νταν Μαρίνο.

Η «Michelob Ultra» είναι επίσης χορηγός του Copa America που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ αναμένεται πως θα ισχύσει το ίδιο και για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 που θα διοργανωθεί στις ΗΠΑ. Αυτή η διαφήμιση θα προβληθεί φυσικά και στο Super Bowl, με τα ποσά για τέτοια διάρκειας βίντεο να… οργιάζουν. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για τις 11 Φεβρουαρίου και υπολογίζεται πως θα καταβληθεί το εξωφρενικό ποσό των… 12 εκατομμυρίων ευρώ, για την προβολή της διαφήμισης, σύμφωνα με τους «Times».

Σε αυτό το ποσό φυσικά δεν συμπεριλαμβάνονται τα χρήματα που έλαβε τόσο ο Μέσι, όσο και οι Σουντέικις και Μαρίνο για τη συμμετοχή τους στο βίντεο. Το ποσό αυτό δεν έχει γίνει γνωστό, τη στιγμή που αβέβαιο είναι ακόμα το αν ο Αργεντινός σταρ θα δώσει το «παρών» στο μεγάλο αυτό event.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό