23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μετά από 17 χρόνια κατέληξε αλλού το «7» του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Πορτογαλία

Ειδήσεις Ελλάδα

Αλλαγή εποχής στην Εθνική Πορτογαλίας. Μετά από 17 χρόνια το νούμερο «7» δεν το φόρεσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και κατέληξε σε άλλον παίκτη της ιβηρικής ομάδας. Μάλιστα, ο παίκτης που «τόλμησε» να το διαλέξει είναι και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν επιλέχθηκε για τα δύο φιλικά της Πορτογαλίας, απ’ τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, με την Σουηδία και τη Σλοβενία. Oι «Λουσιτανοί» δεν δυσκολεύτηκαν και πήραν εμφατική νίκη με 5-2, έχοντας, κιόλας, πέντε διαφορετικούς σκόρερ. Απ’ το πρώτο ημίχρονο οι Λεάο, Νούνιες και Μπρούνο Φερνάντες έδωσαν ισχυρό προβάδισμα, ενώ οι Μπρούμα και Γκονσάλο Ράμος ολοκλήρωσαν τη δουλειά. Για τους γηπεδούχους μείωσαν οι Γκιόκερες και Νίλσον.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι διεκόπη ένα τρομερό σερί 17 χρόνων που κρατούσε από το… μακρινό 2007! Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά μετά από τότε, το Νο.7 της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας φορέθηκε από άλλον παίκτη και όχι από τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Με τον 39χρονο σούπερ σταρ να είναι εκτός αποστολής, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν της Μπράγκα, Μπρούμα, εκμεταλλεύτηκε την… απουσία του, παίρνοντας εκείνος της φανέλα με το «7» στην πλάτη! Αποδείχθηκε και γούρικο αφού σκόραρε στο 57′.

O Μπρούμα έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό απ’ την θητεία του στον Ολυμπιακό, τη σεζόν 2020/21, όπου και ήρθε δανεικός απ’ την Αϊντχόφεν. Σε 33 παιχνίδια σκόραρε 9 φορές και μοίρασε και 3 ασίστ, αφήνοντας όμορφες εντυπώσεις στο ελληνικό κοινό. Έφυγε απ’ τη χώρα μας όντας πρωταθλητής με τους «ερυθρόλευκους».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό