23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μαχαίρωσαν τον Λαβέτσι μετά από καυγά και νοσηλεύεται στην Ουρουγουάη!

Ειδήσεις Ελλάδα

Θύμα επίθεσης φέρεται πως έπεσε πρώην ποδοσφαιριστής των Παρί Σεν Ζερμέν και Νάπολι, μεταξύ άλλων, Εζεκιέλ Λαβέτσι! Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Clarin», ο Αργεντινός μαχαιρώθηκε στους κοιλιακούς από αγνώστους έπειτα από καυγά που ξέσπασε ανάμεσά τους. 

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, πέρα από το τραύμα αυτό, ο Λαβέτσι υποφέρει και από κάταγμα στην κλείδα. Αυτά βέβαια δεν θεωρείται πως απειλούν τη ζωή, αν και τα τραύματά του παραμένουν σοβαρά και χρίζουν άμεσης ιατρικής φροντίδας. Ο Λαβέτσι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ουρουγουάης, με την οικογένειά του, πάντως, να διαψεύδει το σχετικό δημοσίευμα.

Σε δηλώσεις τους στο «TyC Sports», οι δικοί του άνθρωποι τόνισαν πως τα τραύματα του Λαβέτσι προέκυψαν έπειτα από πτώση από σκάλα. Υπενθυμίζουμε πως ο Αργεντινός αποσύρθηκε το 2019 μετά από μια εντυπωσιακή πορεία στα ευρωπαϊκά γήπεδα, αλλά έκτοτε έχει εμφανιστεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην επικαιρότητα για το… άστατο lifestyle και την έντονη νυχτερινή του ζωή.

Συνολικά κατέγραψε 107 συμμετοχές με τους Παριζιάνους, με τους οποίους κατάφερε να πετύχει 22 γκολ, από το 2012 έως το 2016, σχηματίζοντας τότε μία εκπληκτική επιθετική τριάδα, πλαισιώνοντας τους Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Έντισον Καβάνι. Πριν πάει εκεί, ξεχώρισε με τις φανέλες των Εστουντιάντες (2003/04) και Σαν Λορέντσο (2004-2007) στην Αργεντινή, αλλά και στην Ιταλία με την Νάπολι (2007-2012).

Την καριέρα του, ο Λαβέτσι την ολοκλήρωσε στην Φόρτσουν Χεμπέι Κίνας (2016-2019).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό