17.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Μας τρολάρεις; Κοιμήσου δυο μέρες να συνέλθεις»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Εν έτει 2023, γυρνάς και της λες πως έχει δυο κουμπιά ξεκούμπωτα και φαίνεται το στήθος της και πού θα πάει έτσι;»

Εντάσεις σε καθημερινή βάση υπάρχουν και στο φετινό My Style Rocks. Μάλιστα στο επεισόδιο της Πέμπτης (14/9) ο Στέλιος Κουδουνάρης έγινε έξαλλος. Η Ντένη αποφάσισε να πάει σε εκδήλωση συνδέσμου επιχειρηματιών γυναικών στις 8 το βράδυ με ένα καθημερινό outfit που σε καμία περίπτωση δεν είχε θέση ούτε στο event, αλλά ούτε και στον διαγωνισμό μόδας.

Καθόλου δεν άρεσε στον Κύπριο κριτή η εμφάνισή της, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε μπροστά του. Η δε, στάση της διαγωνιζόμενης απέναντι στις συμπαίκτριές της, αλλά και στην επιτροπή, με ένα μπλαζέ στυλ που έδειχνε και να βιαριέται τον έκανε να βγει εκτός εαυτού.

Τον λόγο πήρε αρχικά η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία ρώτησε την Ντένη πώς θα της φαινόταν αν διοργάνωνε η ίδια αυτό το event και μια καλεσμένη της ερχόταν με σκισμένο τζιν, ασιδέρωτο ζακετάκι και μπλουζάκι που διαφανίζει από το οποίο φαινόταν και το σουτιέν και δεν είναι καλαίσθητο.

Η παίκτρια έβγαλε αμέσως… νύχια ρωτώντας την κριτή αν είναι καλύτερο το ντύσιμο της Αμάντας όπου φαίνεται το στήθος της.

Εκεί παρενέβη ο Στέλιος Κουδουνάρης που φαινόταν πως… καθόταν σε αναμένα κάρβουνα με αυτά που άκουγε: «Ποιο στήθος καλέ φαίνεται; Είμαστε με τα καλά μας τώρα; Το 2023, έχει η κοπέλα δύο κουμπιά ξεκούμπωτα και της θα πεις πως φαίνεται το στήθος της; Τι λες τώρα; Τώρα γυναίκα προς γυναίκα γυρνάς και της λες πως έχει δυο κουμπιά ξεκούμπωτα και πού θα πάει έτσι; Σε παρακαλώ πολύ. Να σου πω κάτι; Πάρα πολύ ώρα η Σοφία προσπαθεί να σου πει κάτι πολύ απλό. Έχεις ντυθεί λες και πας για παγωτό στη γειτονιά σου. Έχεις έρθει εδώ για να μας τρολάρεις; Γιατί σε ακούω έτσι όπως μιλάς και στις συμπαίκτριές σου και νομίζω πως απλά χάνουμε τον χρόνο μας. Πες μου την αλήθεια. Είναι αυτό μόδα για δύο χρόνια μετά;» πήρε… φόρα ο κριτής και δεν σταματούσε:

«Μας κοροϊδεύεις; Τι να διορθώσουμε παιδί μου από εδώ; Από εδώ πρέπει να σου πούμε πήγαινε σπίτι σου και κοιμήσου δύο μέρες να συνέλθεις», της είπε γεμάτος ένταση όταν εκείνη προσπάθησε να ψελλίσει ότι έχει έρθει στο σόου για να διορθωθεί.

Η Σοφία Χατζηπαντελή πήρε ξανά τον λόγο προκειμένου να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα, με τη Ντένη να μένει άναυδη με τον εκνευρισμό του κριτή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό