23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Μας απειλούσε ότι θα χυθεί αίμα, ήταν σε ψυχιατρείο» λέει η κόρη του 64χρονου

Ειδήσεις Ελλάδα

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας στην Νίκαια του 39χρονου από τον πατέρα της συζύγου του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πεθερικά του άτυχου άνδρα είχαν χωρίσει και η γυναίκα είχε φύγει από τη Θεσσαλονίκη και ήρθε να μείνει στην κόρη της. Βρισκόταν στην Αθήνα τους τελευταίους δύο μήνες και ζούσε μαζί τους μέχρι να βρει ένα σπίτι. Ο δράστης ήρθε από τη Θεσσαλονίκη και σκότωσε τον γαμπρό του θεωρώντας τον υπεύθυνο για τον χωρισμό και κατηγορώντας τον πως κρύβει τη σύζυγό του.

Τραγική φιγούρα το ανήλικο εγγόνι που σύμφωνα με μάρτυρες φώναζε: «μαμά μαμά κάποιος κακός σκότωσε τον μπαμπά». Η κόρη του δράστη ήταν αυτή που κάλεσε την αστυνομία καθώς βγήκε στο μπαλκόνι και αντίκρισε νεκρούς τον πατέρα και τον σύζυγό της. 

Η ίδια συντετριμμένη από το άγριο έγκλημα μιλά και αποκαλύπτει τις απειλές που δέχονταν από τον πατέρα της, χωρίς ωστόσο να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Το μόνο που θέλω να αναφέρω είναι πως στον άνθρωπο αυτό που δολοφόνησε τον σύζυγό μου σήμερα και μας κατέστρεψε, μας απειλούσε και του είχαμε κάνει καταγγελία στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης».

«Είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο»

Η ίδια αποκάλυψε μάλιστα ότι ο δράστης είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, κάποιοι αποφάσισαν -όπως είπε- να τον αφήσουν ελεύθερο χωρίς να υπολογίσουν πόσο επικίνδυνος ήταν.

«Τον είχαν πάει στο ψυχιατρικό κέντρο και ενώ είχαμε δώσει καταθέσεις για το πόσο κακοποιητικός, και πόσο του γυρνούσε το μυαλό κάποιες φορές, μας πήραν τηλέφωνο από το ψυχιατρείο και μας είπαν μετά από δύο ημέρες πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα και πήρε εξιτήριο. Λέω “είχε απειλήσει ότι θα χυθεί αίμα”. Είπαν πως δεν έχει πρόβλημα. Λέω, “αυτός ο άνθρωπος που κατέστρεψε μια οικογένεια δεν έχει κάποιο πρόβλημα; Εγώ από ποιον να ζητήσω ευθύνες που κυκλοφορούσε ελεύθερος;» διερωτήθηκε 

Η γυναίκα τόνισε επίσης ότι είχε απευθυνθεί και στην Αστυνομία για την προστασία της οικογένειάς της και ζήτησε να μάθει ποιος υπέγραψε και αφέθηκε να κυκλοφορεί ανενόχλητος ο πατέρας της, ενώ όπως καταγγέλλει παραλίγο να κινδυνεύσει τόσο η ίδια όσο και το παιδί της.

«Έμαθα ότι το αμάξι του ήταν μια εβδομάδα εδώ και παρακολουθούσε»

«Το είχαμε πει και στην αστυνομία, στους ψυχιάτρους που τον παρακολουθούσαν. Δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος, ποιος επέτρεψε να βγει αυτός ο άνθρωπος. Έμαθα ότι το αμάξι του ήταν μια εβδομάδα εδώ και παρακολουθούσε. Από ποιον να ζητήσω ευθύνες; Είναι ο μόνος λόγος που βγήκα. Ούτε να κλαφτώ ούτε τίποτα. Έχουν γίνει και άλλα τέτοια περιστατικά… Εμένα με χτύπησαν τα σκάγια. Αν ήταν ο γιος μου μαζί με τον μπαμπά του τι θα γινόταν; Επειδή κάποιος υπέγραψε πως αυτός ο άνθρωπος είναι καλά. Και να μπορεί να κυκλοφορεί έξω. Και με πήραν και τηλέφωνο. Ο σύζυγός μου ήταν 39 ετών και πολύ καλός άνθρωπος» είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα του θύματος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό