16.5 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

«Μας έδωσαν ενέργεια οι οπαδοί, παίξαμε πολύ καλά» []

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία πολύ μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκός που σίγουρα θα του δώσει και ώθηση για τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Οι «πράσινοι» υποδέχθηκαν τον Ολυμπιακό για την 21η αγωνιστική της Super League και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-0. Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ αξιοποίησε τις καλές στιγμές της και πήρε τη νίκη στο ντέρμπι.

Ο Τούρκος προπονητής στο πρώτο του σχόλιο μετά το ματς, έκανε αναφορά και στους οπαδούς της ομάδας, τους οποίους είδε για πρώτη φορά (κλειστά ακόμα τα γήπεδα) πριν την αναχώρηση της αποστολής για το γήπεδο. Ο πολύπειρος coach ανέφερε ότι τους έδωσαν ώθηση, ενώ έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Διαβάστε όσα είπε ο Φατίχ Τερίμ στην COSMOTE TV:

«Όπως κάθε κόουτς που κερδίζει, νιώθω χαρούμενος και ευτυχισμένος. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, με καλούς παίκτες και καλό προπονητή.

Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πρώτη φορά είδα τους οπαδούς μας. Μας έδωσαν ενέργεια. Παίξαμε πολύ καλά. Δώσαμε μια πολύ καλή μάχη. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες».

Ο Παναθηναϊκός την επόμενη αγωνιστική έχει μία εκτός έδρας αποστολή, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στο -3 από την κορυφή της βαθμολογίας και τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ που έχει 50 βαθμούς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό