35 C
Athens
Τρίτη, 11 Ιουνίου, 2024

«Η Φιορεντίνα ενδιαφέρεται για τον Μανδά, τόσα χρήματα θέλει η Λάτσιο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Χρήστος Μανδάς έχει εντυπωσιάσει στη Λάτσιο με τις πρόσφατες εμφανίσεις και ένα δημοσίευμα της «Il Messaggero» αποκάλυψε πως η Φιορεντίνα ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, με τους «λατσιάλι» να τον κοστολογούν στα 25-30 εκατ. ευρώ!

Ο Έλληνας τερματοφύλακας ήρθε για 3ος τερματοφύλακας στον ιταλικό σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι, όταν και αγοράστηκε για 1.3 εκατ. ευρώ από τον ΟΦΗ. Ο χρόνος συμμετοχής του ήταν ελάχιστος, γρήγορα όμως έγινε 2ος τερματοφύλακας και μετά τον τραυματισμό του Ιβάν Προβεντέλ άρπαξε την ευκαιρία και καθιερώθηκε ως βασικός, ακόμη και μετά την επιστροφή του.

Ο Μανδάς έχει αγωνιστεί στα τελευταία 10 παιχνίδια της Λάτσιο σε όλες τις διοργανώσεις και έχει διατηρήσει 4 φορές ανέπαφη την εστία του, ενώ έχει πραγματοποιήσει μερικές σπουδαίες επεμβάσεις και έχει κερδίσει επαίνους από τον νυν προπονητή του και άλλοτε τεχνικό του ΠΑΟΚ, Ίγκορ Τούντορ.

Για τον 22χρονο τερματοφύλακα πρόσφατα ένα άλλο δημοσίευμα της «Corriere dello Sport» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά πως βρίσκεται στη λίστα των Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την Λάτσιο να μην θέλει να τον χάσει. Η Φιορεντίνα, όμως, θέλει να τον κρατήσει στην Serie A και η φιναλίστ του τελικού του Conference League απέναντι στον Ολυμπιακό (29/05, 22:00) ετοιμάζεται ήδη για την επόμενη χρονιά.

Το δημοσίευμα της «Il Messaggero» τονίζει πως η Λάτσιο θα ζητήσει περίπου 25-30 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, ενώ προσθέτει πως ο Τούντορ ενδιαφέρεται για τον Άντονιν Μπάρακ της Φιορεντίνα, οπότε το κόστος της μεταγραφής μπορεί να μειωθεί σε περίπτωση ανταλλαγής. Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα ο ατζέντης του είχε αποκαλύψει πως ο Μανδάς θα μιλήσει για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με την Λάτσιο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό