23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μαροκινοί και UEFA αποθεώνουν τον «καυτό» Αγιούμπ Ελ Κααμπί

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος διανύει την καλύτερη του περίοδο στον Ολυμπιακό. Ο Μαροκινός στράικερ φαίνεται ότι έχει πάρει «φωτιά» από τότε που ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κάθισε στον πάγκο των Πειραιωτών. Στα τέσσερα ματς που ο Ισπανός είναι στον Ολυμπιακό, ο Ελ Κααμπί έχει πετύχει 6 γκολ (δύο στο Conference League και δύο στο πρωτάθλημα). Το ακόμα πιο ιδιαίτερο, είναι ότι τα τέρματα κόντρα σε ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης, τα πέτυχε προερχόμενος από τον πάγκο.

Προφανώς η φόρμα του 30χρονου επιθετικού δεν έχει περάσει απαρατήρητη. Αυτός είναι και ο λόγος που ο επίσημος λογαριασμός του Conference League στα social media, ανέβασε μία φωτογραφία του, χρησιμοποιώντας emoji με ποδοσφαιρικές μπάλες, για να αναδείξει τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Αστέρα για το πρωτάθλημα.

Τα κατορθώματα του Ελ Κααμπί έχουν γίνει γνωστά και στην πατρίδα του, με το «sport.le360.ma», να κάνει ειδική αναφορά στον παίκτη του Ολυμπιακού, ο οποίος οδηγεί την ομάδα του σε σημαντικές νίκες.

Διαβάστε το απόσπασμα: 

«Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έκανε τον Ολυμπιακό να ονειρεύεται, πετυχαίνοντας επτά γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Ο Μαροκινός επιθετικός σκόραρε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, το δεύτερο “διπλό” της εβδομάδας, αυτή τη φορά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (2-1), την 24η αγωνιστική της ελληνικής Super League.

Μπαίνοντας στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ελ Κααμπί ισοφάρισε για την ομάδα του με πέναλτι πριν διπλασιάσει τα τέρματα για να χαρίσει τη νίκη. Με αυτό το αποτέλεσμα, ο επιθετικός αύξησε το σύνολο του σε 19 γκολ τη φετινή σεζόν σε 31 παιχνίδια που έπαιξε σε όλες τις διοργανώσεις».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό