16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μαρία Σάκκαρη – Το σπουδαίο χρηματικό ποσό και η «εκτόξευση» που μπορεί να πάρει

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποίησε ανεπανάληπτη εμφάνιση κόντρα στην Κόκο Γκοφ και προκρίθηκε στον τελικό του Indian Wells, εκεί όπου το απόγευμα της Κυριακής (17/03, 20:00 ώρα Ελλάδος) έχει ραντεβού με την ιστορία κόντρα στην Ίγκα Σβιόντεκ.

Εκτός των άλλων, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα λάβει το πολύ μεγάλο ποσό που προσεγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ σε περίπτωση που κερδίσει τον τίτλο, ενώ έχει ήδη εξασφαλίσει 539.000 ευρώ. Όσον αφορά την Παγκόσμια Κατάταξη, όντας στην 9η θέση, η Σάκκαρη θα έχει τη δυνατότητα να ανέβει ακόμα και τη παγκοσμίως.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη μετά τον ημιτελικό:

«Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ματς μου. Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο να έχει τελειώσει αυτό το ματς 1 ώρα νωρίτερα, στα 2 σετ. Ήμουν εκεί στο 2ο σετ. θα μπορούσα να το πάρω.

Πήρα μία πολύ μεγάλη νίκη δεν θέλω να μην δείξω σεβασμό στην Κόκο, τα έδωσε όλα, το πάλεψε πάρα πολύ, επέστρεψε και πραγματικά ήταν απίστευτη η μάχη που δώσαμε,. Είμαι πολύ χαρούμενη και ανυπόμονη για τον τελικό.

Ποτέ δεν τα παρατάω. Αυτό είναι το μήνυμα. Όταν χάνεις το2ο σετ, όταν έχει τρία match point και είσαι πίσω και με ένα break στο 3ο σετ, συνέχισα να παλεύω. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω ένα τέτοιο team μαζί μου και πολύ περήφανη για τον εαυτό μου που δεν τα παρατάω ποτέ.

Το καλύτερο τουρνουά στον κόσμο είναι αυτό εδώ. Θα είναι μία πολύ μεγάλη πρόκληση. Παίζει απίστευτα, είναι η καλύτερη στον κόσμο. Θα το διασκεδάσω αύριο και θα προσπαθήσω να προπονηθώ για να αντιμετωπίσω την Ίγκα Σβιόντεκ».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό