18.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μαρία Μπεκατώρου: To summer αξεσουάρ της στις πρώτες φωτό με μαγιό είναι αυτό που θες κι εσύ!

Ειδήσεις Ελλάδα

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος βρέθηκε με παρέα στη Μύκονο και ανάμεσα σε άλλες φωτογραφίες είδαμε κι εκείνη που μας ξετρέλανε.

Όχι τόσο για την πόζα της με μαγιό αλλά για το αξεσουάρ που επέλεξε ώστε να προστατεύσει τόσο τα μαλλιά της από την ηλιακή ακτινοβολία όσο και για να δώσει στιλ στην εμφάνισή της.

Αναφερόμαστε φυσικά σε ένα υπέροχο μαντήλι που μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους και είναι το must αξεσουάρ παραλίας και για αυτό το καλοκαίρι.

Δες τη φωτό της στη gallery

Photo 1/4

Tις πρώτες βουτιές της για φέτος το καλοκαίρι έκανε η Μαρία Μπεκατώρου

Photo 2/4

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος βρέθηκε με παρέα στη Μύκονο 

Photo 3/4

και ανάμεσα σε άλλες φωτογραφίες είδαμε κι εκείνη που μας ξετρέλανε

Photo 4/4

H φωτό με το αξεσουάρ

ΔΕΣ ΤΗ – 4 PHOTOS

Η Μαρία Μπεκατώρου τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει τη σιλουέτα που πάντα επιθυμούσε και όπως η ίδια αποκάλυψε μετά την απώλεια των κιλών της απέκτησε άλλο ενδιαφέρον για το στιλ της

«Επειδή έχασα κάποια κιλά και έφτιαξε παραπάνω το σώμα μου, βγαίνω πιο περιποιημένη πιά. Έχω τη φιλοσοφία πως θα προσέχω πιο πολύ. Παλιά δεν πρόσεχα. Είχα πάντα άποψη στυλιστική, αλλά μόνο σε ό,τι αφορούσε τη δουλειά. Τώρα δεν είμαι τόσο χύμα, μου αρέσει να είμαι πιο περιποιημένη»«Κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι ευτυχισμένος με το σώμα που έχει, ενώ και η τηλεόραση δεν καλλιεργεί πρότυπα καλογυμνασμένης γυναίκας. Αυτά έχουν ευτυχώς παρέλθει. Εγώ προσωπικά νιώθω καλά με το σώμα που έχω αυτή τη στιγμή. Έχω χάσει κάποια κιλά που δεν τα ήθελα, προσπαθώ να τα διατηρήσω και νιώθω περήφανη που τα καταφέρνω», είπε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό