23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μαρία Αντωνά: «Ταλαιπωρήθηκα πολύ ως οργανισμός, έχω περάσει 3 φορές κορωνοϊό, πέρασα στρεπτόκοκκο»

Ειδήσεις Ελλάδα

Για την άμυνα που πρέπει όλοι να έχουμε ως οργανισμοί ώστε να μην αρρωσταίνουμε συνέχεια και με το παραμικρό ασχολήθηκε σήμερα (20/10) η εκπομπή Όλα για τη ζωή μας. 

Καλεσμένη στην εκπομπή ήταν η Μαρία Αντωνά η οποία μίλησε για τον δικό της οργανισμό, αποκαλύπτοντας πως πέρασε αρκετά δύσκολα και ταλαιπωρήθηκε με την υγεία της. Συγκεκριμένα είπε:

«Αρρωσταίνω κάπου 1-2 φορές. Καταλαβαίνω τι μπορεί να μου προκαλέσει μία ασθένεια, οπότε προσπαθώ να απομακρυνθώ από ένα τέτοιο περιβάλλον ή να ενισχύω τον οργανισμό μου.

Το κομμάτι των βιταμινών βοηθάει, ο σίδηρος, είναι στοιχεία που θέλει ο οργανισμός, μια καλή διατροφή, να κοιμάσαι καλά, να πίνεις νερό και να γυμνάζεσαι.

Σίγουρα η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο. Είχα περάσει στρεπτόκοκκο και δεν το είχα καταλάβει, το είδα μετά από τις εξετάσεις που έκανα.

Το πέρασα με κόπωση, κούραση και λίγο βήχα, νόμιζα ότι ήμουν κουρασμένη από την καθημερινότητα.

Καλό είναι αν μπορεί ο κόσμος μία φορά στο τόσο να κάνει γενικές εξετάσεις, εγώ πηγαίνω ανά δύο μήνες, το ψάχνω βλέπω τι μου λείπει, τα συμπληρώματα που χρειάζομαι.

Αισθάνομαι πολλές φορές ότι έχω υπνηλία ή δέκατα. Ταλαιπωρήθηκα πολύ ως οργανισμός, έχω περάσει 3 φορές κορωνοϊό, πέρασα στρεπτόκοκκο μαζί» κατέληξε η όμορφη ραδιοφωνική παραγωγός και tv persona.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό