23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μανώλης Μαυρομάτης: Στο νοσοκομείο ο ίδιος και η σύζυγός του μετά από φωτιά στο διαμέρισμά τους

Ειδήσεις Ελλάδα

Περιστατικό φωτιάς προέκυψε κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (18/02) στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Κολωνακίου.

Όπως ενημέρωσε το Πυροσβεστικό σώμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα επί της οδού Αναγνωστοπούλου, στο οποίο κατοικεί ο Μανώλης Μαυρομάτης και η σύζυγός του.

Ο λόγος για τον γνωστό άλλοτε αθλητικό δημοσιογράφο και πρώην ευρωβουλευτή, με το ζευγάρι να διασώζεται και να μεταφέρεται άμεσα στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» ένεκα αναπνευστικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση, στην περιοχή κατέφθασαν τρία πυροσβεστικά και ένα βραχιονοφόρο όχημα, ενώ στην κατάσβεση της φωτιάς συνέβαλαν συνολικά 12 πυροσβέστες.

Οι ισχυρές δυνάμεις του πυροσβεστικού σώματος κατέφθασε άμεσα στο διαμέρισμα καταφέρνοντας να απεγκλωβίσει με επιτυχία τον κ. Μαυρομάτη και την σύζυγό του, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός. Μάλιστα, το ζευγάρι κοιμόταν γλιτώνοντας οριακά, ενώ άγνωστη παραμένει η αιτία και ο λόγος που ξέσπασε η φωτιά.

Εν συνεχεία, ανέλαβε άμεση δράση το ΕΚΑΒ το οποίο και μετέφερε το ζεύγος σε νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο «Γεννηματά», καθώς οι δύο ηλικιωμένοι ταλαιπωρούνται από σοβαρά προβλήματα δύσπνοιας, τα οποία και επιδεινώθηκαν κατόπιν αυτού του δυσάρεστου περιστατικού.

Ο Μανώλης Μαυρομάτης έχει υπάρξει εμβληματική «φωνή» στις αθλητικές μεταδόσεις της χώρας κατά το παρελθόν, ενώ από το 2004 έως το 2009 διετέλεσε ευρωβουλευτής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό