16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μανχάταν: Ένοπλη ληστεία στον Οίκο Gucci

Ειδήσεις Ελλάδα

Τρεις ληστές εισέβαλαν στο πολυτελές κατάστημα της φίρμας Gucci στο Μανχάταν και υπό την απειλή όπλου, άρπαξαν τσάντες και γυαλιά ηλίου αξίας 51.000 δολαρίων. Διέφυγαν με αυτοκίνητο στο κοντινό Νιου Τζέρσεϊ, όπως ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη (20/2) η αστυνομία της Νέα Υόρκης, τη στιγμή που αναζητούνται πληροφορίες σχετικά με τους υπόπτους. «Όλες οι κλήσεις θα παραμείνουν εμπιστευτικές», υπόσχονται χαρακτηριστικά οι Αρχές.

Η κάμερα του καταστήματος κατέγραψε τις κινήσεις τους και το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, δείχνει τους ληστές -μια γυναίκα και δύο άνδρες- εν δράσει. Το συμβάν έλαβε χώρα λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας (19/2) κοντά στην Ένατη Λεωφόρο στην περιοχή Meatpacking. 

Η γυναίκα εισήλθε πρώτη και φαίνεται να περνάει δίπλα από έναν εργαζόμενο. Οι συνεργοί της, που φορούν και οι δύο κουκούλες, εμφανίζονται στη συνέχεια στο βίντεο, ο ένας με προτεταμένο το όπλο του. 

«Πέσε κάτω στο έδαφος», φώναξε ένας από τους ληστές, σύμφωνα με τους αστυνομικούς. 

Οι δύο άντρες άρπαξαν όσα περισσότερα αντικείμενα μπορούσαν, ο ένοπλος κάποια στιγμή δεν μπόρεσε να κρατήσει τις πέντε τσάντες που έκλεβε, ενώ ο άλλος έβαζε αντικείμενα σε μια μεγάλη σακούλα. 

Οι τρεις τους μπήκαν σε μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Honda CR-V, το οποίο εθεάθη τελευταία φορά να κατευθύνεται προς το Νιου Τζέρσεϊ μέσω της σήραγγας Λίνκολν και σημειώνεται πως ακόμα δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.

Η κυβερνήτης Kathy Hochul δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θέλει να διαθέσει 25 εκατομμύρια δολάρια για μια κρατική μονάδα επιβολής της νομοθεσίας που θα στοχεύει στα οργανωμένα κυκλώματα κλοπών και θα αυξάνει τις ποινές σε περίπτωση επίθεσης σε εργαζόμενους του λιανεμπορίου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό