23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μαντόνα: Το ατύχημα επί σκηνής που έγινε viral

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα μικρό ατύχημα είχε επί σκηνής η «βασίλισσα της ποπ» Μαντόνα κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Σιάτλ και όπως ήταν αναμενόμενο δεν άργησε να γίνει viral και να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Η Μαντόνα τραγουδούσε το «Open Your Heart» την ώρα που ένας από τους χορευτές της την τραβούσε πάνω στη σκηνή με την καρέκλα στην οποία καθόταν. Εκείνος έχασε την ισορροπία του και έπεσε, με αποτέλεσμα να πέσει μαζί του και η «βασίλισσα της ποπ», η οποία ευτυχώς δεν χτύπησε και συνέχισε απτόητη να τραγουδά. Άρχισε να γελά προτού σηκωθεί όρθια με τη βοήθεια ενός συνεργάτη της.

«Ξέχασα τα λόγια»

Σαν σωστή επαγγελματίας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κάθισε και πάλι στην καρέκλα, αλλά παραδέχθηκε «σκ@@α, ξέχασα τα λόγια», προτού επανέλθει στην ερμηνεία της. Δεν άργησε φυσικά να θυμηθεί τους στίχους και τη χορογραφία και ολοκλήρωσε την ερμηνεία της.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο από το περιστατικό, οι θαυμαστές της δεν μπορούσαν παρά να εκφράσουν τον θαυμασμό τους σχολιάζοντας μεταξύ άλλων: «Είναι μια τρομερή επαγγελματίας. Όλες οι προσπάθειές της για να μας διασκεδάσει. Πρέπει να την αγαπήσεις. Είναι απίστευτη», «Κανείς δεν θα τολμήσει να πει τίποτα κακό για την πτώση της γιατί το έσωσε με αυτό το γέλιο της» σημείωσε χαρακτηριστικά άλλος θαυμαστής της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό