23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μαντόνα: «Ο Θεός με ρώτησε αν θέλω να πάω κοντά Του και είπα όχι ακόμη» – Η συγκλονιστική αποκάλυψη

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μαντόνα αποκάλυψε την πρώτη λέξη που είπε αφού ξύπνησε από το κώμα, δίνοντας στη δημοσιότητα ευαίσθητες και προσωπικές στιγμές από την περίοδο της νοσηλεία της

Η «βασίλισσα της ποπ» Μαντόνα, αναγκάστηκε να επαναπρογραμματίσει μέρος της παγκόσμιας περιοδείας της όταν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο πέρυσι. Μιλώντας για τη δοκιμασία της στους θαυμαστές, η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε επίσης την πρώτη της λέξη μετά το ξύπνημα από το κώμα.

Η 65χρονη σταρ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο τον περασμένο Ιούνιο και αναγκάστηκε να προγραμματίσει εκ νέου το βορειοαμερικανικό σκέλος της περιοδείας με τίτλο The Celebration Tour, για την 40η επέτειο της μουσικής της καριέρας. Ανοίγοντας την πρώτη από τις πέντε παραστάσεις στο Kia Forum στο Λος Άντζελες, η Mαντονα είπε ότι η ασθένεια ήταν μια «έκπληξη» και ευχαρίστησε έναν «πολύ ιδιαίτερο άνθρωπο» στο κοινό, τον γιατρό της Da Agus.

«Όταν ήμουν άρρωστη αυτό το καλοκαίρι και κυριολεκτικά δεν μπορούσα να περπατήσω από το κρεβάτι μου μέχρι την τουαλέτα τον έπαιρνα τηλέφωνο κάθε δεύτερη μέρα και τον ρωτούσα γιατί δεν είχα καθόλου ενέργεια, πότε θα επέστρεφε η ενέργειά μου, πότε θα ένιωθα ξανά τον εαυτό μου, πότε θα μπορούσα να επιστρέψω ξανά σε περιοδεία. Το μόνο που μου έλεγε είναι “βγες έξω στον ήλιο, χρειάζεσαι βιταμίνη D και τα νεφρά σου θα συνεχίσουν να λειτουργούν».

Περιέγραψε τη δοκιμασία ως «αρκετά τρομακτική» και αποκάλυψε την πρώτη λέξη που είπε όταν ξύπνησε από το κώμα της. Δεν το ήξερα για τέσσερις μέρες γιατί ήμουν σε προκλητικό κώμα, αλλά όταν ξύπνησα, η πρώτη λέξη που είπα ήταν «όχι»», είπε, προσθέτοντας ότι αυτό της είπε ο βοηθός της.

«Και είμαι σίγουρη ότι ο Θεός μου έλεγε, “θέλεις να έρθεις μαζί μας; Θέλεις να έρθεις μαζί μου; Θέλεις να φύγεις με αυτό τον τρόπο;” Και είπα «όχι, όχι»».

Αναπολώντας το δύσκολο ταξίδι της ανάρρωσης, είπε ότι ήταν «τόσο δύσκολο» να περπατήσει από το σπίτι της στον κήπο για να καθίσει στον ήλιο. «Δεν ήξερα πότε θα μπορούσα να σηκωθώ ξανά και πότε θα μπορούσα να είμαι ξανά ο εαυτός μου», πρόσθεσε. «Ήταν περίεργο να μην αισθάνομαι τελικά ότι έχω τον έλεγχο. Αυτό ήταν το μάθημα που πήρα από όλο αυτό» τόνισε. Η βασίλισσα της ποπ έχει επίσης αναφερθεί με τρυφερά λόγια στο παρελθόν στα έξι παιδιά της που την στήριξαν όσο ήταν άρρωστη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό